Deta - zařízení dřevěných interiérů

Společnost DETA s.r.o. se již od roku 1994 specializuje na dodávku, montáž a kompletní servis dřevěných interiérových a některých exteriérových stavebně truhlářských výrobků včetně doplňků. Hlavní skupinou v sortimentu společnosti DETA jsou interiérové dýhované dveře a zárubně SAPELI.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
S novinkami společnosti SAPELI jsme se již seznámili dříve (viz. článek I dveře mohou mít svůj styl) a proto jen v krátkosti - v nabídce společnosti DETA nalezneme dveře otočné, posuvné, skládací, kyvné, protipožární, zvukově izolační, s bočními světlíky a nadsvětlíky, RTG dveře, dveře harmonikové, klima dveře a celoskleněné do všech typů zarubní. U všech těchto typů lze vybrat z povrchové úpravy - dub, buk, jasan, mahagon, ořech, třešeň, olše, bříza a javor. Dveře lze osadit do ocelových i dřevěných zárubní, rovněž lze obložit stávající ocelové zárubně.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Další důležitou skupinou v nabídce firmy DETA jsou vchodové a bezpečnostní dveře. Vchodové dveře se zárubněmi, které nabízí firma DETA vynikají perfektním řemeslným zpracováním, mimořádně kvalitním designem, širokou nabídkou modelů a barevných odstínů. Jsou vyrobeny ze smrkového, borového meranti, dubového nebo bukového masivu s profesionální povrchovou úpravou. Samozřejmou součástí nabídky je konzultace potřeb zákazníka, zaměření na stavbě, doprava na místo určení a následná montáž. Často požadovaným sortimentem jsou bezpečnostní dveře BEDEX, ty se mohou prodávat jako dveře do vlastních zárubní i stávajících ocelových zárubní, s trezorovým zamykáním, protipožární - s atestem Kriminalistického ústavu ČR a kovové s obyčejným zámkem bez atestu KÚ. Bezpečnostní dveře je možno dodat s povrchovou úpravou fólie, dřevo, dýha, koženka nebo kůže.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Ke všem těmto dveřím je možné použít některé z nabízených vrchních kování. Sortiment kování je velmi široký od nejlevnějších modelu již od 200 Kč až po luxusní vrchní kování od renomované italské firmy COLOMBO. Další položkou a nikoliv poslední jsou dřevěná eurookna a plastová okna KARDE. Společnost DETA se rovněž zabývá prodejem podlahových krytin, zejména třívrstvých plovoucích a laminátových podlah. Středová vrstva parket tilo je vyrobena z finského smrku a zaručuje stabilitu parketového dílce. Třívrstvé parkety jsou tvarově a rozměrově stabilní, jsou lepeny křížem.
25.06.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444