Designové vánoční tipy

Vybrali jsme pro vás několik tipů na originální designové doplňky pro stolování, hezké bydlení, do kanceláře i na zahradu v českém, severském i asijském designu. Ušetřete si nervy a vybírejte dárky už teď, v klidu.

Chcete potěšit znalce moderního designu? Rádi vybíráte netradiční dárky, na kterých je vidět, že jste si s výběrem dali záležet? Pak bude designová skleněná váza MONDRI dobrou volbou.

Hrnky a hrnečky

Sháníte designové kousky, které domácnosti dodají na stylu a originalitě? Potom doporučujeme keramický hrnek s geometrickými vzory. Je opatřený ochranným silikonovým kroužkem proti spálení prstů, navíc hrnek uchrání před rozbitím při náhodném pádu. 

Jste příznivcem syntézy moderního čistého designu a tradičních vzorů lidové tvorby? Potom se vám bude líbit termohrnek Babushka.


Patříte k milovníkům dobrého čaje? Pak jistě uvítáte ptačí hrneček s čajítkem, pokličkou a sítkem na čaj. To můžete po vytáhnutí z čaje jednoduše položit víčkem na stůl a nemusíte se bát, že byste něco ušpinili.

Čajové sety v dánském designu 

„HYGGE“, dánské slovo, které se často překládá jako útulno, pohoda. Znamená ale mnohem více. Je to pocit a okamžik. Mít kousek „HYGGE“  můžete s originální čajovou konvicí Teakyo. Je esencí jednoduchosti a funkčnosti a od dánského designového studia QDO.

Máte v rodině skutečného milovníka kvalitních čajů, pro kterého je servírování stejně důležité jako samotná chuť, doporučujeme vám tuto desingovou konvici Tea for you se sítkem zabudovaným pod pokličkou, se kterou se pro vás čaj o páté stane rituálem v pravém slova smyslu.

Pro stylovou snídani

Také už máte dost plastových slepiček a stojánků na vajíčka, které působí jako z minulého režimu? Na www.misda.cz můžete koupit sadu dvou misek, které styl rozhodně nechybí. K dokonalosti už jen chybí designové slánky a pepřenky

Beton i do interiéru

Do bytového designu začíná pronikat také beton. Objevuje se na stěnách, podlaze, ale také na umyvadle, konferenčním stolku, vázách a dalších bytových doplňcích. Na www.misda.cz nakoupíte betonové misky, popelníky, ořezávátka nebo dokonce šperky.
24.11.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444