Designové radiátory zahřejí i zkrášlí bydlení

Hyacint Horizontal single

Hyacint Horizontal single

Zařizujeme-li interiér, rozhodně se vyplatí věnovat pečlivou pozornost také otopným tělesům. Při výběru bereme samozřejmě v potaz výkon radiátoru, protože chceme dosáhnout co nejlepší tepelné pohody v místnosti. Zároveň ale nebudeme podceňovat ani jejich vzhled, protože výběr na trhu dnes představuje možnost obohatit interér o jedinečný prvek, který podtrhne styl každého prostoru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Hyacint Vertical

Velmi zajímavý a skutečně široký výběr kvalitních radiátorů různých typů přináší obchodní značka Laurens, která vznikla v roce 1993 v Belgii. Dnes má tato značka rozsáhlou partnerskou síť a v mnoha zemích Evropy, včetně České republiky, tak nabízí své designové výrobky do moderních obývacích pokojů, luxusních stylových místností, koupelen, ale také do prostor zařízených v retrostylu, k nimž ladí nádherná litinová tělesa nebo designově promyšlené  radiátory z vinuté ocelové trubky, vše s perfektně sladěnými doplňky.

K již několika desítkám základních modelů moderních designových radiátorů Laurens přibyly nedávno dvě další varianty  Otopné stěny Hyacint určené doposud jen k vertikální instalaci, lze nyní nově pořídit i jako horizontální.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Hyacint Horizontal double

Novými variantami Horizontal single a Horizontal double tak výrobce rozšiřuje nabídku dlohodobě oblíbeného designového modelu Hyacint. Díky jednoduché kostrukci a plochému designu je v horizontálním provedení možné nabídnout široký výběr rozměrů a barev, díky kterému lze toto elegantní těleso vhodně umístit takřka do každého prostoru. Varianta radiátoru Hyacint double nabízí díky zdvojenému počtu lamel vyšší výkon.

Radiátory Hyacint Horizontal lze napojit pouze na běžný topný systém. Standardní připojení je boční diagonálně (4x rozměr G 1/2" vnitřní) Za příplatek je k dispozici varianta se spodním středovým připojením VK 50mm nebo spodním připojením na levé a pravé straně dole.
05.10.2010 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444