Designové novinky ve světě vypínačů a zásuvek

Vypínače a zásuvky - důležitá součást každodenního života, která si design jednoznačně zaslouží. Novinka Levit® je jak elegantní, tak nadčasová, hravá a individualistická. 

Autorem nových vypínačů je přední český designér Jan Čapek: „Při designu Levit® jsem chtěl vytvořit současný design bez podbízivého tvarování a přesto se silným charakterem. Snem každého designéra je, aby se jím navržené výrobky dostaly mezi lidi. Levit® byl navržen i s ohledem na cenu. Cílem je, aby si moderní český design mohl dovolit každý.“

Stylové barvy a efekty
11 barevných kombinací tvoří základní nabídku. Bílá, metalická nebo pastelová svítivá? Kromě barev je výrazným rysem designu jeho dvoudílné barevné provedení. Jiný pohled poskytuje z vrchu a jiný z boku. Vzniká tak efekt, že se vrchní vrstvy vznášejí na stěnách. Proto Levit®.

Více informací na nizke-napeti.cz.abb.com.
bydlinek
Pozvánka na veletrh For Arch na stánek ABB s.r.o.

Prohlédněte si Levit® spolu s dalšími novinkami pro rok 2014 od ABB s.r.o. na 25. mezinárodním veletrhu For Arch, který se uskuteční tradičně v Praze-Letňanech. Přijďte nás navštívit do haly 4 – stánek A34. Více se dozvíte zde.
12.09.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444