Designové chladicí karafy Emsa pro dokonale vychlazené nápoje a vína

V parných letních dnech přijdou vhod vychytávky, jako jsou klimatizace, led či bazén. Patřičně nás ochladí a udrží náš organismus v optimální teplotě. Nic se však nevyrovná dokonalému osvěžení v podobě studeného nápoje. Vychlazený drink si s chutí dá snad každý. A nejen v horkých dnech.

Dodržovat pitný režim, ať už při vyšších teplotách, tak celoročně, je více než důležité. Sklenice a nádoby na nápoje jsou natolik praktické domácí potřeby, že by v žádné domácnosti chybět neměly. Čas od času není na škodu si nádobí na servírování obměnit či doplnit novinkami, jež budou užitečnými pomocníky i nádhernými a stylovými dekoracemi na každý stůl.

 

Servírování v chladících karafách

Ovocné šťávy, ledové čaje či jiné nápoje se nejlépe připravují do džbánu. Do něj se vejde větší množství a průběžně z něj můžete nalévat do sklenic. Zajímavý nápad však přináší karafy, které disponují speciální chladicí stanicí. Díky ní budete mít váš nápoj neustále perfektně vychlazený. Moderní karafy na letní lehké drinky nejsou jen obyčejnou nádobou, nabízí totiž přidanou užitnou hodnotu.

 

Vychytané karafy Emsa

Chladicí karafy Emsa jsou designově velmi povedené a tudíž se stanou elegantní ozdobou vašeho stolu. Díky chladicí jednotce se postarají o konstantní teplotu nápojů a udrží je vychlazené až po 4 hodiny. Jakmile okusíte jejich kouzlo, zamilujete si je. Džus, šťáva, voda, mléko nebo i víno - každý nápoj z této karafy bude vždy osvěžující.  

A jak tento zázrak vlastně funguje? Do základny karafy umístíte chladící jednotku, kterou jste právě vyjmuli z mrazničky (doporučená minimální doba mrazení je šest hodin). Na základnu usadíte karafu s vychlazeným nápojem. Váš drink zůstává optimálně chladný a vy si můžete po dlouhé hodiny vychutnávat jeho jedinečnou chuť. I samotné nalévání je velmi jednoduché. Zátka totiž slouží rovnou jako nálevka a vůbec není nutné ji při nalévání vyjímat. Je doplněna automatickou záklopkou, která se otvírá a zavírá tlakem nalévaného nápoje a zabraňuje vniknutí hmyzu dovnitř karafy.
V internetovém obchodě Superdiskont.cz je k dostání několik nádherných modelů o objemu 1 litr, z nichž si určitě vyberete: 


Karafy v kombinaci skla a nerezi

Designové karafy Emsa Flow a EMSA Flow Slim jsou kombinací skla a nerezové oceli, což působí velmi elegantně a luxusně. Z nerezové oceli je základna a zátka. Zvolit lze vysokou či širokou karafu.

Skleněné karafy v kombinaci s plastem

Štíhlé modely řady EMSA Flow Slim Friends jsou skleněné s plastovou zátkou i základnou. Díky plastu získává karafa veselý vzhled. 

Plastové karafy

Varianta komplet vyvedená v plastu je ideální pro ty z vás, kteří mají strach, že se sklo na zahradě rozbije. Vybírat můžete z modelů řady EMSA Flow Friends, které jsou rovněž velmi barevné a tudíž atraktivní i pro děti. Disponují zátkou a základnou ve stejné barvě. Nádoby jsou široké.

Chladící karafu není problém využívat i na zahradě, můžete ji dát do piknikového koše a vzít s sebou na výlet. Skleněnou či plastovou část je možné mýt v myčce. Chladicí jednotku však nikoliv. Oceníte, že se vejde do dveří chladničky i možnost dokoupení náhradních chladicích jednotek, které tak mohou stále čekat v mrazničce a být připraveny k použití. Tento džbán hravého a nápaditého designu přinese nové možnosti stolování doma i v přírodě.
14.07.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444