Děláme sauny jinak a baví nás to

Uvažujete o změně životního stylu? Rádi byste posílili svou imunitu, nastartovali metabolismus a čas od času zažili příjemný pocit relaxace? Dopřejte si pobyt v sauně kdykoliv se vám zachce. Pořiďte si domů saunu od firmy, kterou saunování baví a saunám rozumí.

Společnost Finská sauna začínala jako rodinná firma, která si postupně budovala své postavení na českém i slovenském trhu. Klade důraz na kvalitu, upřednostňuje klasické a prověřené materiály a s pečlivostí vybírá ty nejlepší partnery a dodavatele. Nyní je jediným autorizovaným dovozcem saunových technologií od společnosti Harvia do České republiky, společnosti, která na trhu působí více něž 60 let, a jejíž saunová kamna, řídící jednotky saun nebo parní generátory se vyváží do celého světa.

Učíme se od těch nejlepších

Firma Finská sauna se společností Harvia navázala úzký kontakt. Pravidelně se účastní školení, díky kterým si udržuje přehled o nejnovějších trendech. Vzájemnou spoluprací si firmy předávají cenné podněty a zkušenosti a tím se podílí na rozvoji nových technologií.

Na webu www.sauna.cz si můžete vybírat ze široké nabídky saun, která byla vytvořena s ohledem na požadavky a přání zákazníků. Jestliže máte konkrétní představu, využijte možnosti stavby sauny na míru.

S důrazem na individuální přístup

Protože každému vyhovuje něco jiného, specialista na sauny přistupuje ke každé zakázce individuálně. Dokáže vám poradit, který typ sauny je pro vás ten nejlepší, společně zhodnotíte dispoziční možnosti interiéru nebo exteriéru a porovnáte je se svými nároky. I realizace atypické sauny již nebude problémem. A abyste si mohli utvořit přesnou představu o své budoucí sauně, je součástí služeb i vytvoření podrobné vizualizace.

Vybrat si můžete z široké nabídky finských saun, parních nebo moderních infrasaun. Na www.sauna.cz také nakoupíte jednotlivé technologie a saunové doplňky. Pokud tedy patříte mezi nadšené a šikovné kutily, můžete si saunu zkusit postavit sami. Ti méně odvážní a zruční mohou samozřejmě využít kompletní realizace i s montáží.

Prodejem sauny to nekončí

Společnost Finská sauna nabízí více než samotný prodej. Pro zájemce zajistí školení a odborné poradenství, pro zákazníky veškerý pozáruční servis a opravy.

Přijďte se sami přesvědčit

Navštivte některý ze čtyř specializovaných showroomů (V Praze: OC MoDo a Sykora Home, V Brně: H-park nebo v Českých Budějovicích) nebo zavítejte na e-shop www.sauna.cz.
05.09.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444