Dejte svému domu novou tvář

LINDAB - barvy pro váš dům

Nudí vás šeď velkoměsta a vesnice bez nápadu? Zašlé fasády a kdysi červené střechy kam oko dohlédne. Takový je bohužel stále často obraz českých domů. Chcete vědět, jak by váš dům vypadal se stříbrnými okapy, bílou střechou a barevnou tmavě červenou fasádou? Dejte mu novou tvář. Během několika vteřin si na nových webových stránkách www.okapyprovas.cz můžete vybrat z mnoha barevných variací a vyzkoušet je na třech typových domech. Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte, jaké barvy budou vašemu domu nejlépe slušet.

Nemusíte investovat desítky tisíc do nové fasády nebo střechy. Zkuste třeba zkombinovat cihlově červené žlaby s bílými svody tak, aby odpovídaly barvám střechy a fasády. Nový okapový systém dá vašemu domu zcela novou tvář. Může vhodně doplňovat celkovou barevnou kompozici nebo se stát výrazným a odvážným prvkem dotvářejícím originální podobu celé stavby. „Při volbě barev nezapomínejte na to, že nejen střechu, ale i okap si vybíráte na padesát let dopředu,“.říká Marek Dítě, manažer produktu LindabRainline.

Výpočet materiálu
Pomocí jednoduchého kalkulátoru si na stránkách společnosti Lindab můžete spočítat složení a počet jednotlivých dílů okapového systému pro svůj dům. Stačí ve čtyřech snadných krocích zadat rozměry stavby a typ okapů a získáte zcela zdarma návrh materiálu, který můžete vytisknout a odnést přímo k nejbližšímu prodejci. Jeho adresu najdete samozřejmě tamtéž.
Vybarvěte si svůj dům na www.okapyprovas.cz

Firma Lindab nabízí více než dvacet odstínů a typů střešní krytiny a okapový systém v osmi různých barvách včetně měděné nebo stříbrné metalízy. Barevná povrchová úprava chrání žárově pozinkované ocelové jádro po dobu 50 let aniž by potřebovalo renovační nátěry.

Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte jaké barvy budou vašemu domu nejlépe slušet. Během několika vteřin si na www.okapyprovas.cz můžete vybrat z desítek barevných variací.

Na www.okapyprovas.cz si dále můžete pomocí jednoduchého kalkulátoru spočítat složení a počet jednotlivých dílů okapového systému pro svůj dům.
26.05.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444