Decospan vstupuje na český trh

Belgická společnost Decospan n.v., lídr belgického trhu v oblasti dýhovaných materiálů, který zaměstnává více než 160 zaměstnanců a vyváží svoje parkety do 40 zemí světa, založila české zastoupení firmy pod názvem Decospan CZ. Společnost má za úkol distribuovat nejen výrobky mateřské firmy, ale současně má výhradní zastoupení pro řadu zahraničních dodavatelů se zajímavou nabídkou jako jsou TEKA nebo ALSAFLOOR . Firma si dala za cíl stát se jedním z pěti nejdůležitějších dodavatelů plovoucích podlah v České republice.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Stěžejním produktem v nabídce Decoplanu jsou parkety PAR-KY, které se již staly synonymem pro dýhované podlahy vynikající kvality. Jako první dřevěná dýhovaná podlaha obdržela certifikát AC3/31 pro použití v zátěži komerčně využívaných prostor.
15.04.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444