Decoland letos obléká domovy

Společnost Decoland, prodejce nábytku a interiérových doplňků, vydala v září verzi „Katalogu Bytové Kultury 2007/2008“, v němž představuje trendy nadcházející sezóny. Kromě již známých značek jako je Casa Design, Effezeta či Contempo se mohou zákaznící těšit i na bonus – přiložený katalog designového nábytku značky BoConcept. Otevření samostatného showroomu značky BoConcept pod hlavičkou Decolandu je totiž plánováno na podzim tohoto roku.

Katalog letos obsahuje celkem 270 stran o designu a interiérech a zaujme svým zcela novou grafickou podobou a mottem „Oblékáme Váš domov“, které je letos stěžejní pro vizuální komunikaci Decolandu. Katalogy si je možné vyzvednout v prodejnách Decolandu.

„Tvář Decolandu neměníme, ale posouváme směrem k zákazníkovi – přívětivost je naším krédem,“ říká jednatel Decolandu Miloš Kolařík. „Naší hlavní vizí je nenabízet pouze nábytek, ale pomáhat zákazníkům vytvářet jejich individuální životní prostor, jejich domov. Slogan ,Oblékáme Váš domov‘ to plně vystihuje,“ dodává Kolařík.

 

A jaké konkrétní novinky pro sezónu 2007/2008 na zákazníky v showroomech Decolandu čekají? Je to například nová nábytková sestava Modus od oblíbené italské firmy Casa Design, která svým vzdušným designem nechá vyniknout prostoru, ve kterém je umístěna. Jednotlivé prvky Modusu lze totiž zavěsit na stěnu, nemusí stát nutně na podlaze a nabízejí spoustu možností a kombinací, jak je umístit. „Na trh uvádíme tuto sezónu nově také interiérové vůně, esence a vonné kameny na přírodní bázi milánské značky Millefiori za velmi příznivé ceny,“ říká Miloš Kolařík.

V showroomech Decolandu je už nyní možné vidět vybranou ochutnávku novinek značky BoConcept – například netradiční křesílka XPO, které zaujmou svým lehce futuristickým vzhledem, sestavu MODII v provedení bílého laku a novou expozici nábytku BoConcept v provedení ořechové dýhy, která je stěžejní pro nadcházející sezónu. „Bo Concept je ucelený projekt moderního bydlení, jehož produkty nás oslovily svou skandinávskou nápaditostí, designem a charakterem,“ říká Miloš Kolařík. „Je to nábytek pro obyvatele města, a proto si myslím, že si Praha zaslouží jeho značkovou prodejnu. Chceme zákazníkům ukázat, že mít na úrovni zařízený byt je už určitý standard, který není jen pro pár vyvolených. Že je možné s kvalitou dostat i aktuální design a že designový neznamená nepoužitelný, jak si mnoho lidí myslí, ale že funkce může být s krásným tvarem v naprostém souladu,“ dodává Kolařík. Nábytek BoConcept nabízí spoustu možností, jak kombinovat materiály, designy a barvy jednotlivých kusů nábytku a doplňků. Je tedy ideální pro všechny, kdo nemají v každodenním stresu čas na zdlouhavé chození po obchodech a přesto mají design rádi a záleží jim na prostředí, které obývají.

Kvalitní designový nábytek a doplňky předních evropských firem jsou v Decolandu „pod jednou střechou“. Velkoplošné showroomy Decoland umožňují reálnou prezentaci zboží přímo na místě a nabízejí veškerý sortiment od drobných doplňků po nábytek pro vybavení ložnic, obývacích a dětských pokojů. Dánská značka BoConcept představuje svěží design nábytku a doplňků v přírodních odstínech s možností velké variability a kombinací barev a materiálů „na míru“ zákazníkovi. Casa Design je italská fresh značka s výrazným trendy duchem. Contempo přináší nábytek předních světových designérů, jako je například Karim Rashid a je určena těm, kdo hledají nadčasovou kvalitu. Effezeta uspokojí jak milovníky čistého minimalistického designu tak přírodních materiálů. V nabídce nechybí oblíbené nerezové interiérové a kuchyňské doplňky značky ZACK, značka Kahla nadchne milovníky drobného porcelánu (hrnků, talířků, misek...), kterému nechybí vtip a nápaditost zpracování. Decoland myslí na oblékání domovů se vším všudy, proto v showroomu představuje i žhavou novinku – interiérové vůně, esence a vonné kameny na přírodní bázi milánské značky Millefiori, nedílnou součást moderního životního stylu za dostupnou cenu. V nabídce jsou kromě jiných vůně fíku, ambry, korsické borovice, lesa či sladké cukrové polevy.

 

Showroomy a prodejny Decoland:
Decoland 
nákupní zóna Průhonice, budova MoDo
V Oblouku 800
Průhonice

Otevírací doba:
Po–So 10,00 – 20,00
Ne 10,00 – 18,00
tel.: 267 900 836, mobil:737 215 489

Decoland
Vinohradská 190 (metro Želivského, naproti hotelu Dorint)
Praha 3

Otevírací doba:
Po-Pá 10 – 19
So 10 – 18
tel.: 234 095 232, mobil: 737 215 490


 

23.10.2007 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444