Darujte na Valentýna kvalitní a hodnotný dárek

Valentýn, svátek který přichází již 14. února je téměř tady. Nebuďte pozadu a obdarujte svou drahou polovičku originálním a hodnotným dárkem, případně udělejte radost vám oběma a to nejen na Valentýna! Na co kupovat upomínkové a jednorázově použitelné produkty, které Vám dále neposlouží? Proč nekoupit ve stejné ceně kvalitní a nadále použitelný dárek? Máme pro Vás TIP! Pořiďte sobě i svým blízkým lampičku.

Lampičky pro ženy

Pro ženy jsme připravili speciální nabídku vrámci Valentýnské akce a to zejména produkt stolní lampičky Eglo 90987, která díky svému provedení s emblémy srdcí na svém stínítku je přímo ideálním dárkem právě pro dámské protějšky. Dejte pánové najevo své city a věnujte své ženě/přítelkyni, ne jedno, ale hned několik srdcí. S námi nabízenou lampičkou to zvládnete, navíc Vám vždy, kdy ji použije věnuje několik myšlenek a radosti, když ji od Vás dostala.

Lampičky pro muže

Kvalitní kancelářská lampa je velmi hodnotný dar pro Vašeho muže/partnera, která zároveň vyjma své funkční činnosti, plní i roli zajímavého designového doplňku. Neztrácejte čas jednorázovými a déle nevyužitelnými produkty, které Váš protějšek beztak neocení. Darujte mu něco praktického, něco jedinečného a něco kvalitního. Vybírejte z nepřeberné nabídky lampiček zde.

Lampičky pro oba

Nechcete myslet jen na toho druhého? Chcete dát dárek oběma? Proč ne, vyberte si dárek společně!

Ideálním dárkem pro Vás oba a to nejen k příležitosti svátku milovaných, jsou pocitová svítidla z produkce firmy Philips a jeho řady LivingColors. Jde o pocitové osvětlení, které Vám umožní volbu barvy ze škály 16mil. barev, kterou umí tato lampa vyprodukovat. Zvolte si jakoukoliv barvu, která právě teď odráží Vaši náladu. Navolte si automatický přechod barev při pořádané party. S tímto svítidlem lze provádět hotová kouzla a je zcela revoluční v pojetí osvětlení. Přesvěčte se! Připravili jsme pro vás výběr modelů LivingColors! Klikněte zde.

Řekněte to kvalitním dárkem! Zbořte přežitky a darujte něco hodnotného! Vybraný seznam dárků k Valentýnu naleznete na adrese www.rajsvitidel.cz.

10.02.2012

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444