Dárek od Ježíška? Přejte si šetrnou péči o prádlo od Samsungu

Každá domácnost vynaloží značnou část rodinného rozpočtu za oblečení a domácí textil, a proto bychom těmto materiálům měli věnovat náležitou pozornost při praní. Přejeme si, aby se svetr nesrazil a zůstal co nejdéle nadýchaný, tričko aby si zachovalo původní barvu a z pračky jsme nikdy nevytáhli prádlo potrhané. Případným nepříjemnostem předejdeme díky nastavení správného programu a teploty. Pokud však svěříte své oblečení pračkám Samsung WW6000, můžete si být jisti, že mu bude věnována kvalitní, a přesto šetrná péče.

Za vším stojí odborníky oceňovaná technologie EcoBubble®, která vytváří z pracího prostředku, kyslíku a vody aktivní pěnu a nečistoty odstraňuje již při nižších teplotách. Látky jsou tak méně namáhány a déle si uchovávají svůj vzhled. Pračky Samsung navíc šetří energii, prací prostředek a dokonce i čas. Zvládnou totiž díky programu Super Speed až 5 kg náplň již za 59 minut, což z nich v tomto objemu činí nejrychlejší pračky na trhu.

Nemusíte se ani obávat, když vaše ratolesti přijdou domů se silně zašpiněným prádlem nebo jen prostě potřebujete odstranit opravdu odolné skvrny. Nová funkce BubbleSoak ví, jak na to. Před samotným pracím cyklem je nejprve oblečení až na 30 minut namočeno do lázně aktivní pěny a ta nečistoty odděluje od tkaniny a rozpouští.

Díky Smart Check systému máte také neustále přehled o procesu praní a o možných chybách, a to prostřednictvím svého chytré telefonu. Jsou vybaveny rovněž digitálním invertorovým motorem, který zajišťuje vysokou energetickou účinnost, dlouho trvající výkon a minimální hluk. Samsung na něj navíc poskytuje 10letou záruku.

Pračky Samsung WW6000 nadchnou nejen svými vlastnostmi, ale okouzlí vás i jejich design. Nepřehlédnutelná jsou dvířka Crystal Gloss, která svou velikostí a díky prakticky umístěnému madlu 
posunutému o 45 stupňů výš usnadňují manipulaci s prádlem. Vyberete si podle svého vkusu klasická bílá, nebo v barvě Ocean Blue a spolu s intuitivním ovládáním a minimalistickým LED displejem se z pračky Samsung stane láska na první pohled.
bydlinek

Soutěž o bezsáčkový vysavač Samsung
Udělejte radost na Vánoce sobě nebo svým blízkým a vyhrajte bezsáčkový vysavač Samsung SC07F50H1 Série F500 v hodnotě 6 490 Kč. Správnou odpověď najdete na www.samsung.com.

Soutěž trvá do 16. prosince 2015. Soutěž byla ukončena. Výherce: Jan Soukal


25.11.2015 | PR
  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444