DEKTILE

Střešní krytina DEKTILE 375

Elegantní a lehká střešní krytina vhodná pro reprezentativní zastřešení obytných, občanských, průmyslových objektů a opláštění fasád. Krytina je určena pro střešní pláště se sklonem 30 stupňů (s pojistnými hydroizolačními opatřeními lze sklon snížit).

Technické řešení a kvalita materiálů umožňují použití i ve vysokohorském prostředí. Krytinu lze použít ve všech sněhových oblastech, je však třeba dbát na správný návrh pojistných hydroizolačních opatření a správné množství a umístění sněhových zábran.

Krytina je díky své nízké hmotnosti vhodná i pro rekonstrukce střešního pláště bez zesilování krovu. Vzhledem k použitým materiálům má krytina vyšší odolnost proti poškození krupobitím.

Krytina DEKTILE 375 nabízí širokou škálu materiálů a barev. Základní materiály jsou ocelové pozinkované plechy opatřené polyesterovým lakem v lesklých i matných barevných odstínech a neželezné plechy (měděné, hliníkové i titanzinkové), které jsou dodávány v normální, lakované či předzvětralé úpravě. Standardní barevné odstíny jsou: lesklé - červená, tmavě zelená, černá a hnědá; matné - černá, šedá a cihlová. Plech může být opatřen i vytlačeným reliéfem (tzv. embosováním). Tato úprava dodává plechové krytině velmi specifický vzhled.
Po dohodě a na přání zákazníka lze dodat v podstatě libovolný barevný odstín základní krytiny i všech doplňkových prvků a plechů. Široká škála materiálů a barev umožňuje ideálně přizpůsobit vzhled střechy fasádě i dalším prvkům, tedy celkovému materiálovému a barevnému stylu objektu a vytvořit tak zajímavou a elegantní stavbu.

Podrobný popis produktu DEKTILE 375 naleznete zde
31.10.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444