Co s mokrými ručníky?

Nemáte ve vaší koupelně právě místa nazbyt, zlobí vás stále navlhlé ručníky a nelíbí se vám, že když je rozvěsíte na radiátor, nevypadá to právě nejlépe a mokré ručníky navíc snižují jeho výkon nebo ovlivňují činnost měřiče spotřeby tepla? Vhodný sušák vám může v praktickém řešení této situace hodně pomoci.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Jednoduchý nápad, na němž jsou založeny sušáky vyráběné firmou RYBA, umožňuje díky vidlicovému uspořádání jednotlivých trubek snadné věšení prádla pouhým nasunutím. Stačí si při instalaci rozmyslet, zda je pro vás výhodnější přístup z levé nebo z pravé strany.  Sušák zabere jen málo místa, přesto však rozmístění tyček umožňuje dostatečné proudění vzduchu, takže ručníky jsou suché rychleji, než když je položíte přímo na těleso. Výrobek je stavitelný a sklopitelný, nakonec ho můžete sklopit do úsporné polohy, jejíž nároky na prostor jsou nulové.

A jak lze sušáky RYBA v koupelně instalovat? Vyrábí se s několika typy upínacích prvků a instalace je velmi jednoduchá. Snadno je můžete připevnit na rovné nebo obloukové trubkové otopné těleso,  na deskové nebo trubkové těleso s lamelami, ale také na stěnu. Společnost RYBA nabízí zákazníkům několik základních typových variant. Ve standardním provedení je sušák svařený z trubek o průměru 16 mm s kvalitní bílou komaxitovou povrchovou úpravou. Délka trubek je 50 cm, rozteče 5,5 cm. Počet ručníků 3, 4 nebo 5., ale objednat si můžete i nestandardní rozměry nebo jinou barvu komaxitu dle stupnice RAL. I materiál si můžete vybrat. Na objednávku firma dodává také  dřevěné sušáky z kvalitního masivu natřené voděodolným lakem.


              

19.07.2005 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444