Co přináší podzimní Pragointerier

Výstaviště v Praze - Holešovicích patří od včerejšího dne až do neděle všem zájemcům o bydlení. Tradiční výstavu pojmenovanou Living Fair a zabývající se především interiérem bydlení, obohacuje  o produkty související se stavbami a rekonstrukcemi domů a bytů letošní novinka – výstava Building Fair.

Letošní  Pragointerier přivítá opět i zahraniční firmy, tentokráte ze Slovenska, Polska, Rakouska, Itálie, Thajska a Indie. Stejně jako v minulých letech bude věnována velká pozornost sekci nábytku, a to i etnickému a stylovému, podlahovým krytinám, bytovému textilu a letošní novince – expozici českého skla. V rámci výstavy Building Fair bude mít v pavilonu D své místo sekce koupelen,  Křižíkův pavilon C nabídne komplexní služby spojené s revitalizací stávajícího bytového fondu, zejména panelových bytů, a to včetně zateplování, izolací, technických zařízení až po půdní vestavby.

 

Podzimní tvář Woodface
Pro podzimní sezónu veletrhů a výstav připravila firma Woodface průřez stávající nabídkou a jako vždy několik novinek. Woodface tentokrát nabízí především řadu promyšlených detailů a doplňků od předních světových výrobců, které rozšiřují užitnou hodnotu vestavných skříní. Návštěvníci mají rovněž možnost seznámit se s ukázkami nových materiálů a barevných kombinací. Variabilní hliníkový systém Stanley se tentokrát představuje jako šatna. Nové možnosti řešení poskytuje také systém Noteborn - jde např. o variantu rohové sestavy skříní, která umožňuje odsunutí obou rohových dveří najednou a tím i otevření velké části skříňového prostoru.

 

               

 

 

Nové bydlení
Developerská společnost EKOSPOL představuje na výstavě Building Fair svůj nový projekt - Bytový areál Boloňská společně se speciálním typem hypotéky. Hypotéka Ekospol vytvořená ve spolupráci s Hypoteční bankou umožňuje koupi nového bytu, ke které stačí pouhých 30 000 Kč. Zbytek je možno hradit formou splátek od 3 800 Kč měsíčně. V současné době Ekospol nabízí 7% slevu při koupi garážového stání v areálu Boloňská, který leží v atraktivní lokalitě v blízkosti lesoparku a Hostivařské přehrady.

 

Myslete na zimu
Společnost TERMO KOMFORT již řadu let nabízí zákazníkům špičkové produkty firmy DIMPLEX - k novinkám v sortimentu patří tepelná čerpadla, jejichž instalace nevyžaduje náročné stavební úpravy. Expozice na podzimním Pragointerieru ale prezentuje především akumulační kamna nové generace a dekorativní a teplovzdušné elektrické krby značky Burley, které svým uživatelům zpříjemní zimní měsíce. 

 

Ulož si sám
V hale ve spodní části výstaviště najdete rohový stánek pravidelného účastníka veletrhů Pragointerier, společnosti City Self - Storage. Služeb této firmy využívá řada pražských domácností, chce-li ušetřit prostor ve svém bytě nebo pokud např. potřebuje na čas bezpečně uložit část bytového vybavení kvůli stěhování, malování či rekonstrukci. Součástí stánku tohoto vystavovatele je jedna ukázková skladovací kóje v reálné velikosti, nechybí ani možnost koupit si zde nebo objednat krabice a další praktický balicí materiál. Pro všechny návštěvníky stánku je připraven speciální výstavní kupón na 50% slevu.

 

Nejmodernější tepelná čerpadla
Třetí generaci tepelných čerpadel představuje na Pragointerieru firma Mastertherm. Hlavní zdokonalení oproti standardním tepelným čerpadlům spočívá v elektronickém vstřikování chladiva, které proudí mezi vnější a vnitřní jednotkou tepelného čerpadla (vzduch/voda, země/voda) čímž se dosáhne lepší účinnosti a úspory energie a financí. Pracovníci firmy vám na veletrhu rádi poradí, které tepelné čerpadlo je nejvhodnější právě pro váš dům.

 

               

 

 

 

 

 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

                       


Novinka od Hyly


Značka Hyla představuje na Pragointerieru novinku - vodní osvěžovač vzduchu, který neutralizuje nežádoucí pachy, bakterie a znečištěný vzduch, takže s jeho použitím si může s minimálními náklady užívat voňavého svěžího vzduchu každá domácnost. U stánku jsou ovšem v prodeji i osvědčené vysavače Hyla, oblíbené pro vynikající efektivitu čištění a nenáročný provoz. Všechny tyto spotřebiče můžete na veletrhu získat se slevou až 25 %.





Veletrh Pragointerier Living Fair se odehrává v osmi pavilonech holešovického areálu, které organizátor výstavy, Incheba Praha, rozšířil ještě o mobilní halu. Návštěvníci zde najdou produkty téměř 400 vystavovatelů. Provází jej bohatý doprovodný program – soutěže, besed i odborné semináře.

Pro pohodlnější dostupnost zajistil organizátor veletrhu návštěvníkům bezplatnou kyvadlovou autobusovou dopravu ze stanice metra Nádraží Holešovice. Veletrh bude otevřen ve čtvrtek až sobotu od 10.00 do 18.00 v neděli skončí o hodinu dříve, v 17.00. Plné vstupné činí 90 Kč, zlevněné 50 Kč, rodinné 180 Kč, katalog 80 Kč.


Fotografie: Jitka Krčálová a Hyla

09.09.2005 | redakce Bydlení.cz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444