Co nám nabízí Bosch pro kutily

Chcete získat informace? Na servis CD-ROM Bosch nalezneme seznamy náhradních dílů, rozložené výkresy sestav, pracovní hodnoty pro opravy. Pokud jsme ale neobdrželi CD-ROM Bosch, najdeme všechny informace i na stránkách www.bosch.cz/ew. Nabízí také novou servisní službu na elektrické ruční nářadí Bosch.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pokud neopraví porouchané nářadí v pozáruční opravě do 5 pracovních dnů (včetně dopravy ze servisního sběrného místa a zpět), získáme nám nárok na vrácení peněz za opravu. Bosch si je jistý kvalitou. A pokud máte zákaznické číslo a osobní heslo, můžete se dostat do externí sítě Bosche na stránce www.netstore.cz, kde jsou například informace o nejnovějších prodejních akcích i možnost zadávat objednávky. Jestli akumulátorové přístroje již dosloužily, přijímá servisní středisko přístroje zpět a předává je k recyklaci. Možnost recyklace elektropřístrojů se dnes pohybuje kolem 86% na této ochraně životního prostředí se tedy můžeme podílet i my.Akumulátorový systém Bosch, jeden akumulátor pro tři nástroje? Tyto flexibilní, praktické a promyšlené akumulátorové články Akku-Power se 14,4 V/12 V/9,6 V O-Pack-Akku od Bosche umožňují kompatibilitu systému společné používání příslušných akumulátorových šroubováků Bosch (všestranné použití, s předvolbou kroutícího momentu v 5 stupních pro šroubování do nejrůznějších materiálů, a jiné), akumulátorového vzduchového kompresoru Bosch (s přesně dávkovaným množstvím vzduchu a digitální indikací) a akumulátorové svítilny Bosch (s přesnější fokusací světelného kužele a lomenou hlavou lampy).
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Něco řadě akumulátorových jednorychlostních vrtacích šroubováků Bosch pro domácí kutily. Tyto přístroje pracují s napětím článku 9,6 –14, 4V. Velmi nízká hmotnost (1,3- 1,5 kg podle modelu) z nich dělá pomocníky i pro delší práce nad hlavou, např. při montáži stropních podhledů či vestavěných skříní. Pro šroubování si můžeme zvolit jeden z pěti momentových stupňů (až do 15 Nm) nebo režim vrtání, při kterém vyvrtáme do oceli max. průměr 10 mm a do měkkého dřeva max. průměr 25 mm. Přepínání pravého a levého chodu je obsluhovatelné palcem ruky – druhé ruky k obsluze není zapotřebí. Doběhová brzda zastaví sklíčidlo, takže lze přecházet rychle od jedné operace k druhé.
Firma Bosch nám samozřejmě nabízí spoustu dalšího elektrického nářadí pro kutily i profesionály.
05.05.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444