Co najdete na Tendenci IV.

Zároveň s veletrhem interiérů vrcholí o těchto víkendových dnech v PVA Letňany ještě další výstavy - veletrh vybavení gastroprovozů nazvaný GASTROSET, na vybavení kanceláří zaměřený veletrh OFFISET a STORESET, veletrh obchodu, reklamy a výstavních systémů.

GASTROSET je především akcí kontraktační, ale zároveň skýtá i nezainteresovaným návštěvníkům zajímavou příležitost nahlédnout do prostoru, který zůstává našim očím většiou skryt. Voňavé expozice prezentují vybavení pro výrobu jídel a vše, co s ním souvisí.


Představují se zde firmy z oborů výroby a prodeje zařízení pro tepelné zpracování potravin, nerezového nábytku, kuchyňského inventáře, kuchyňských strojů, chladící a mrazící techniky, zařízení pro přípravu a distribuci nápojů, vybavení pro Catering a v neposlední řadě mycí stroje a sanita.  Se slevou zde lze koupit třeba vybavení celé malé cukrárny. I pokud se přijdete podívat jen ze zvědavosti, můžete si nechat namíchat speciální nápoj, prohlédnout si hezký porcelán a doplňky ke stolování.


Jedním z vystavovatelů je i společnost K art porcelán, výrobce velmi elegantního atypického porcelánu, který dodá na dokonalosti každému stolování, a dotvoří prostředí, které podtrhne příjemný zážitek ze společného jídla. Díky vysokým cenám byl dříve výsadou nejluxusnějších hotelů a restaurací, nyní jej však lze pořídit za přijatelnou cenu. Pokud si potrpíte na hezké stolování, rozhodně se zajděte do této expozice podívat - když si zboží objednáte v průběhu veletrhu, získáte příjemnou 15% slevu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Lahodné hranolky či výborný grilovaný špíz lze ochutnat ve společné expozici firem FARMFRITEZ a GAMA HOLDING - Gama Cooking System.
FARMFRITEZ představují na Gastrosetu sympatické novinky - bramboráky podle české receptury, dále vlnkované americké brambory, vlnky pro rychlou přípravu, nové hranolky řezu 10x10mm, chlazené předvařené brambory. Nejvíc nás nejvíc zaujala novinka pro děti - Bramborová veselá písmenka. Jsou s přídavkem podílu karotky, čímž bylo docíleno delikátní jemné chuti, tvar písmenek činí z dětského jídla větší zábavu.
08.10.2005 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444