Najdete na For Archu I.

Sedmnáctý mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2006, jedna z prestižních veletržních akcí, představí ve dnech 19. - 23. 9. stovky firem působících ve stavebnictví a souvisejících oborech. Jeho součástí budou i četné konference a semináře věnované některým trendům a problémům evropského stavebnictví, mj. inteligentním budovám, dřevěnému stavění a energetické náročnosti budov.

V Pražském veletržním areálu Letňany se v rámci veletrhu mohou návštěvníci seznámit s řadou  leadrů ve svých oborech, kteří zde budou prezentovat své nejnovější produkty. 


Čisté bydlení 


 Firma BEAM – Electrolux Group, která dodává na náš trh centrální vysavače se tohoto veletrhu zúčastňuje tradičně.  Seznámit se s technickými novinkami v oboru centrálních vysavačů můžete na stánku č. 16 v hale 5, sektor C. Zde se můžete dovědět více o výhodách centrálních vysavačů, k nimž patří zejména fakt, že vzduch, který projde vysavačem, se nevrací do pokoje a že hluk, který vydává agregát, neproniká do obytných prostor. Centrální vysavač umožňuje buď přímé nebo oddělené vysávání vody pomocí samostatného separátoru. Velmi jednoduché je ovládání - stačí zasunout hadici do zásuvky a vysavač je funkční. Firma Beam zdarma zpracovává svým zákazníkům cenové nabídky a návrh řešení centrálního vysavače pro rodinné domy a byty, ale i pro hotely, komerční a průmyslové objekty podle projektové dokumentace zaslané poštou, elektronickou poštou či faxem. V nabídce firmy BEAM – Electrolux Group je i agregát, který umožňuje instalaci do hotových bytových jednotek bez nutnosti stavebních úprav.

 

Pražská premiéra 
 

 

Na veletrhu ForArch 2006 najdete kompletní prezentaci sortimentu Lindab u stánku firmy BEK s.r.o, která je dlouhodobým obchodním partnerem společnosti.

V rámci veletrhu Lindab vůbec poprvé v Praze představí poslední novinku v sortimentu – profilovanou krytinu Lindab Topline v barvě terakota s ochrannou vrstvou z matného polyesteru. Nové jsou i další tři matné odstíny – elegantní tmavě šedá, klasická cihlově červená a velmi žádaná hnědá. Jako první se s ní totiž mohli setkat návštěvníci jarního brněnského veletrhu IBF.


Přijďte si na vlastní oči prohlédnout celý barevný sortiment okapového  systému Lindab Rainline, ověřit si deklarovanou kvalitu a současně vyzkoušet skutečně jednoduchou montáž systému. Firma Lindab, výrobce střešní krytiny a okapů zve všechny návštěvníky, kteří se chtějí dozvědět vše o barevné pozinkované střešní krytině Lindab Topline, falcované krytině Lindab Seamline nebo ochranných střešních prvcích z řady Protectline. Odborníci ze společnosti Lindab se těší na všechna setkání s obchodními partnery, ale i na jakékoliv dotazy od konečných zákazníků. Připraveny jsou nové katalogy, ve kterých najdete ještě více informací a více referencí v moderní přehledné podobě.


 

Stěny na všechny způsoby

 

Věříte, že malování může být zábavné? Pokud využijete k zarovnání a odstranění nerovností na stěnách sádrové omítky a stěrky Rimano, docílíte takové bílé stěny, že malování už bude pouhou formalitou. Superbílá sádrová malířská stěrka s vysokou jemností Rimano PLUS je určena pro nejnáročnější použití v interiéru. Používá se pro vyrovnání povrchu před malováním – lokální opravy nerovností i celoplošné stěrkování a hlazení stěnových a stropních ploch. Vysoká bělost znamená úsporu malířské barvy. Hlavními výhodami jsou vysoká bělost, žádné broušení, jednoduchá zpracovatelnost, univerzálnost podkladu i tloušťky.


Přijďte se přesvědčit na stánek společnosti Rigips, kde vám demonstrátoři předvedou jednoduchou aplikaci sádrových omítek Rimano a uvidíte různé možnosti barevných a plastických úprav stěn, patinované povrchy, lazury, včetně tzv. benátských štuků. V přestávkách vás čeká i zábava a překvapení.

Stánek najdete v Hale 7 v sekci Brána řemesel, kde se Rigips představuje společně s partnerskými společnostmi Primalex, Color Expert Štorch CZ a Cechem malířů a lakýrníků ČR.

 

 

Pro stavění z cihel

 

Dvě novinky představí na letošním veletrhu For Arch společnost Wienerberger cihlářský průmysl, největší výrobce cihlářského zboží na trhu v ČR. První z nich, POROTHERM 19 AKU, je rozšířením řady velmi oblíbeného zdiva s výjimečnými akustickými vlastnostmi. Druhou z novinek je cihla POROTHERM 8 P+D s využitím pro řešení příček.


Všichni zájemci v expozici společnosti Wienerberger mohou navíc zhlédnout dvakrát denně živou ukázku tenkovrstvého zdění jako speciální technologie využívané při práci s broušenými cihlami POROTHERM CB. Dalším nemalým lákadlem pro návštěvníky bude určitě výstavní sleva. U stánku společnosti Wienerberger, který naleznete v Hale 1 pod č.  A17, bude k dispozici i veškerý další sortiment značky POROTHERM, lícové cihly, pásky a dlažby Terca klinker a pokud plánujete výstavbu svého rodinného domu a nejste ještě rozhodnutí jak, poradí vám program výstavby rodinných domů POROTHERM DŮM.

18.09.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444