Co je velké, to je milé

Dostatek úložného prostoru, perfektní zpracování včetně povrchové úpravy nebo vysoce kvalitní kování. Nejen taková je novinková řada koupelnového nábytku BIG INN od českého výrobce Dřevojasu. Seznamte se s ní blíže.

„Těm, kteří se v portfoliu koupelnového nábytku Dřevojas orientují, bude nápadná podobnost jejího názvu s loňskou novinkovou řadou INN. A mají pravdu. Sestava INN si naprosto získala české zákazníky. Důvodem byla určitě tvarová jednoduchost, kvalita použitých materiálů, komfortnost umyvadla a hlavně – úložný prostor. A proto jsme se rozhodli udělat její remake – tedy ještě vylepšit její hlavní devizy,“ vysvětluje na úvod Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu společnosti Dřevojas, v. d., jednoho z největších českých výrobců koupelnového nábytku, a dodává: „Model BIG INN má oproti svému předchůdci ještě více úložného prostoru a například i větší variabilitu nabízených povrchových úprav.“ 

Zásuvky, ve kterých nic neklouže


Oproti své předchůdkyni je skříňka s umyvadlem BIG INN dvouzásuvková. „Důvodem pro zvětšení kapacity úložného prostoru je tlak našich zákazníků, kteří chtějí mít uklizenou koupelnu – tedy vše přehledně poskládané ve skříňce. A samozřejmě – stále je tu boj, kam uskladnit všechny koupelnové nezbytnosti. Když se podaří maximum věcí uložit do skříněk či doplňkových skříní, je to ve výsledku přínosem i pro vzdušnost celé koupelny, která není zbytečně zatěžována dalšími přeplněnými policemi, věšáky atd.,“ říká Ing. Zdeněk Blažek.

Po otevření zásuvky skříňky BIG INN vás ohromí velikost úložného prostoru. Vzápětí vás však možná napadne, zda se v takovém prostoru dá udržet pořádek? Veškeré takové obavy pusťte z hlavy. Všechny předměty budou stát doslova v pozoru díky přehledným doplňkovým organizérům a pořadačům. A pozor! Dřevojas jako jediný výrobce na trhu nabízí také speciální protiskluzové podložky z Japonska, které vynikají vysokou kvalitou, designovým povrchem v šedém odstínu a rychlou údržbou. Stačí je pouze omýt pod vlažnou vodou, poté osušit a vrátit zpět na místo. „Pogumovaný povrch podložek se strukturou zabraňuje, aby předměty v zásuvce jakkoliv cestovaly,“ vysvětluje, proč jsou všechny předměty v zásuvce pevně stabilizovány, Ing. Zdeněk Blažek.

Jedeme ve velkém 

 
Kdo má velkou rodinu, dobře ví, jak těžké je se vejít do koupelny. Zvláště pokud její členové vstávají do práce a do školy ve stejný čas. A protože v Dřevojasu myslí na vaše potřeby, je tu možnost pořízení skříňky až v šířce 120 cm! Skříňka BIG INN v tomto rozměru je doplněna šikovným dvojumyvadlem, které dovolí, aby koupelnu používalo i více osob najednou.

„Velkým konstruktérským ulehčením je způsob dělení této více jak metr široké skříňky. Upustili jsme v tomto případě od dvou dlouhých zásuvek a nahradili je hned čtveřicí menších. Výsledkem je jednodušší manipulace se zásuvkami a celková lepší přehlednost,“ říká Ing. Zdeněk z Dřevojasu a doplňuje: „A když vaše děti dospějí do věku, kdy začínají v koupelně trávit hodně času, může si každý člen rodiny pro sebe zabrat jeden úložný prostor.“ 
 
Stejný komfort co do velikosti úložného prostoru nabízejí také vysoké doplňkové skříně INN (závěsné provedení) v šířce 50 cm, výšce 154 cm a hloubce příjemných 35 cm, do kterých lze doobjednat velmi praktický koš na prádlo. I ten se podílí na ušetření volného prostoru. Přeci jen ne každá koupelna má velkolepé rozměry.

Povrchy, kterých se nebudete chtít přestat dotýkat

 
„Náš remake se dotkl ve velkém také nabídky povrchových úprav. Ze stávajícího pouze vysoce lesklého laku je nyní k výběru dřevodekor ořech, dub, bříza, wenge, cafe nebo oregon a samozřejmě lakovaný vysoký lesk v kterémkoliv odstínu z mezinárodně uznávaného vzorníku barev RAL nebo NCS,“ informuje Ing. Zdeněk Blažek a závěrem dodává: „Řada BIG INN je velmi líbivá a dobře se jí daří vloudit se do naší mysli… a nakonec i do koupelny. Jde o jedno z nejzdařilejších skloubení designu a dokonalé funkčnosti ve všech detailech.“ 

Více informací zjistíte na www.drevojas.cz.
14.05.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444