Čističky vzduchu a prostoru HYLA získaly ocenění Plus X Award

Hledáte kvalitní, funkční a uživatelsky přívětivý vysavač s krásným designem? V těchto čtyřech kategoriích byly přístroje Hyla oceněny porotou prestižní německé spotřebitelské organizace PlusXaward.

Záleží vám na čistotě a kvalitě prostředí, ve kterém žijete? Dbáte na pravidelný úklid, protože se potýkáte s alergiemi na prach nebo na jiné dráždivé látky? Svůj domov můžete čistit a udržovat jedním z nejlepších světových přístrojů pro rok 2016. Využijte ověřené.

Kvalita

Vysokou kvalitu přístroje Hyla oceníte hlavně dlouhodobě. Například nejstarší přístroj Hyla pracuje v České republice již od roku 1994 k veškeré spokojenosti svých uživatelů. Kvalitní materiály a hlavně detaily dovedené k dokonalosti - to je to, co odlišuje vysavače a čističe vzduchu se žabkou v logu od ostatních.


Funkčnost

U přístroje HYLA se můžete spolehnout na bezchybnou funkčnost všech prvků, které jsou na svém místě. Podvozek plynule přepluje přes prahy a jiné překážky. Díky olemování speciální hmotou nepoškrábe ani podlahu, ani nábytek a vy se nemusíte bát žádného poškození. Nádoba se dobře drží a motorovou hlavu na ni nasadí i dítě.

Systém voda-samočistící rotační separátor pracuje stále stejně dobře a je bezúdržbový. Díky ponoření všech nečistot na dno nádoby a optimálním, velmi vysokým otáčkám separátoru se prakticky všechen prach namočí a zůstane ve vodě. Proto se nemůže vrátit do vaší domácnosti a ohrožovat alergiky.

Uživatelská přívětivost

Jednoduchost používání – to je zásada, která vám ulehčí práci nejvíce. Žádné složité nastavování různých režimů a displejů ovladačů. Hyla vše automaticky nastaví tak, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Rotační separátor je samočistící, nepotřebujete výměny drahých filtrů nebo sáčků. Už žádné sahání na zaprášené a nevábně zavánějící části vysavače. Stačí jen nalít čistou vodu, vylít špínu a je hotovo.  

Design

Krásný, nadčasový a funkční design pomáhá zvednout úroveň bydlení. Hyla je vždy připravena k použití a nemusíte ji schovávat někde ve skříních. Ať už vysáváte podlahu, čistíte vzduch, myjete okna nebo zbavujete matrace roztočů – vždy s Hylou vypadáte elegantně a nenuceně.

Využijte speciální nabídky pro čtenáře BYDLENI.CZ. Pro více informací navštivte stránky www.hyla.cz.

bydlinek Speciální nabídka pro čtenáře BYDLENI.CZ
Na každého čtenáře magazínu BYDLENI.CZ, který si do konce května 2016 s partnerem doma vyzkouší jeden z nejlepších světových přístrojů Hyla, čeká odměna v podobě speciální ultrajemné čističky na brýle a monitory v ceně 500 Kč.

Zavolejte na bezplatnou linku 800 100 053 a domluvte si termín vyzkoušení Hyly nebo se zaregistrujte na www.hyla.cz. Pro získání odměny použíjte kód SpecialOne2016.

22.04.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444