Čisticí prostředky Sapeli

Společnost Sapeli udělala další krok k vyšší spokojenosti svých zákazníků a přináší pod svou značkou na trh nový soubor prostředků ke správné údržbě a čištění dveří a zárubní Sapeli. Řada obsahuje mýdlový čistič, leštěnku, čisticí prostředek na skla, leštící utěrku a olej na zámky a závěsy.

Důvod produkce setu čisticích prostředků vysvětluje Ing. David Vítek, vedoucí tuzemského obchodu Sapeli: „K nápadu vytvořit vlastní řadu čisticích prostředků nás iniciovaly časté dotazy našich zákazníků, kteří žádali o radu jakým způsobem a pomocí jakých prostředků čistit naše dýhované dveře a jejich skleněné výplně. Zákazníci měli obavu, aby při použití nevhodných ošetřujících prostředků nedošlo k jejich poškození. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli pro sestavení vlastní řady čisticích produktů, u které můžeme zaručit, že při jejich použití nedojde k poškození povrchu dřevěné dýhy nebo skleněné výplně.“


 


Celý set se skládá ze čtyř hlavních produktů – mýdlového čističe, leštěnky, čisticího prostředku na skla a oleje na zámky a závěsy. Jejich účinek potrhuje použití speciální leštící utěrky Sapeli materiálově složené z originálního čisticího rozštěpeného mikrovlákna.

Na dřevěné dveře, leptaná a pískovaná skla, všechny druhy nábytku, dřevěné parkety a obklady, lakované i nelakované, vnitřní i venkovní je určen mýdlový čistič Sapeli s obsahem kokosového mýdla. Na čištěných materiálech zanechává jednolitý saténově lesklý povrch beze skvrn, oživuje barvu a vzor dřeva a navíc příjemně voní. Jeho sekundární službou je tvorba antistatického náboje, který zabraňuje usazování prachu. K docílení vysokého lesku a vytvoření ochranného filmu na vyčištěných dřevených površích je doporučeno použití akrylátové leštěnky Sapeli na dveře i nábytek, obsahující včelí vosk.

 

Základní pravidla pro čištění skleněných výplní je možné rozdělit podle jejich druhu na dvě skupiny.
 
1. Skla leptaná je doporučeno umývat celoplošně, i přestože sklo není špinavé celé, ale pouze na jednom místě. Dobré není používat velké množství vody, neboť po sobě zanechává na leptaném sklu mokré mapy a velice dlouho schne.
2. Skla pískovaná se ošetřují obdobně, pouze po umytí je raději zlehka utřeme do sucha.

 

Pro oba typy skel je k jejich ošetřování doporučen mýdlový čistič Sapeli.

Pro údržbu ornamentálních skel je navíc určen speciální čisticí prostředek Sapeli na skla, který kromě skleněných výplní je možné použít na čištění zrcadel, keramických obkladů či smaltů.

 

Opomenuta nezůstala ani údržba dveřních zámků a závěsů, pro které je připraven olej Sapeli, jenž je směsí minerálních olejů, silikonového oleje a organických rozpouštědel. Jeho hlavní funkcí je ochrana běžných konstrukčních materiálů před korozí.

 

Celá sada ošetřujících prostředků je k dostání v kompletní prodejní síti společnosti

Sapeli. „Věříme, že námi garantované prostředky k ošetřování dveří a zárubní zákazníci ocení. Naším hlavním cílem bylo poskytnout takové přípravky, které ošetří a přitom nepoškodí naše dveře a zárubně a zákazník s nimi bude spokojen,“ uzavírá Ing. Vítek.

27.06.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444