Čistá voda od Metal Managementu

Postav dům, zařiď byt
Čistírny odpadních vod, které vystavuje firma Metal Management, jsou z nerezové ocele a pracují na principu vzduchu a bakterií. A z toho plynou hlavní přednosti výrobků, které vysloužily firmě mimo jiné i 1. cenu v soutěži o nejlepší exponát 5. pardubické stavení výstavy 2000: Bakterie ničí znečištění vody a množí se díky vhánění vzduchu; nerez ocel je zárukou vysoké životnosti.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Orientační cena čistírny odpadních vod pro rodinný domek (pro 2 – 6 osob)je 48.500,- Kč. V uvedené ceně je zahrnuta i montáž a uvedení do provozu. Do vzdálenosti 100 km Vám ji technici firmy Metal Management dovezou zdarma. Své výrobky firma dodává i obcím. V minulosti pracovala například pro Troubky.
12.09.2003 | redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444