Čistá lehkost bílých baterií

Koupelnové baterie nemusí být pouze v klasickém chromovém provedení, které vidíte v každé koupelně. Nová kolekce KLUDI BALANCE WHITE je vytvořena v čistých bílých liniích a dokonale tak souzní s bílou keramikou. 

Bílá propůjčuje pocitu čistoty a svěžesti novou intenzitu. A právě takový pocit chceme ve své koupelně denně zažívat. Bílé baterie jsou navíc ozvláštněny decentními chromovými prvky, které celkový vzhled prozáří a dodají mu na eleganci.

Nová kolekce KLUDI BALANCE WHITE navazuje na předchozí chromovou sérii KLUDI BALANCE, která byla několikrát vyznamenána. KLUDI BALANCE umyvadlová jednopáková baterie získala v roce 2012 dokonce renomovanou cenu iF product design award. Nová kolekce přebírá veškeré kvality, a proto může nabídnout vysokou odolnost i zachování dokonalého lesku povrchové plochy.
KLUDI BALANCE WHITE - harmonie i extravagance v koupelně
S novou sérií je možné realizovat mimořádné koupelnové koncepty, které budou vyhovovat každému vkusu. Jestliže jste si oblíbili jednoduché a čisté interiéry, kterým dominuje především bílá barva, série KLUDI BALANCE WHITE vás nadchne. Bílé baterie v souhře s bílou keramikou vytvoří harmonický celek, který nebude ničím narušován. Naopak kontrast s bílými bateriemi vytvoří například tmavé dřevěné mozaiky, lehce působí KLUDI BALANCE WHITE ve spojení s přírodními materiály, jako je travertin a dřevo. Pokud zkombinujeme puristické baterie s voskovanými ocelovými deskami, vznikne extravagantní řešení koupelny pro lofty a designové hotely.

Nový styl armatur pro moderní lifestyl
V moderní architektuře se stále častěji objevují volně stojící vany v otevřeném prostoru. KLUDI BALANCE WHITE je pro tento styl jako stvořená. V příjemné bílé vanová a sprchová jednopáková stojánková baterie nevypadá jako koupelnová baterie. Působí v prvé řadě jako elegantní designový prvek vybavený moderní technikou pro vysoké nároky.
Rafinovanost vzhledu a funkce
KLUDI BALANCE WHITE nachází rafinovaná řešení pro užitečné funkce. To ilustruje vanová a sprchová jednopáková baterie. Do hladké bílé plochy těla baterie je perfektně zabudován přepínač pro funkci sprchy. Jako chromovaný funkční prvek je dobře rozeznatelný a dobře ovladatelný i mokrýma rukama. Dokonce i ve tvaru těla baterie se skrývá rafinovanost: jeho elegantní design dovedně skrývá rozetu. KLUDI s-pointer nabízí výhody komfortu a dřezových a vanových armaturách. Jednoduchým dotekem prstu je možné optimálně nastavit úhel proudu. Tím je jednoduše možné individuální přizpůsobení jakémukoliv tvaru keramiky.
22.12.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444