Čím vybavit nebo oživit domácnost? Produkty z Orionu

Kuchyně, koupelna, obývací pokoj či zahrada… Orion má pro každou místnost vašeho domu to, co jí chybí - tisíce kvalitních výrobků s prvotřídním designem a za skvělé ceny. Stále se rozšiřující síť prodejen domácích potřeb Orion čítá 80 prodejen v ČR a 19 na Slovensku. Každým dnem se vám snaží být blíž…

V jednom obchodě nakoupíte vše

Dejte sbohem věčnému hledání výrobků na desítkách e-shopů, rozlučte se s časově náročným „běháním“ po kamenných obchodech. Orion, český obchod pro domácnost s novým e-shopem, je tu pro všechny, kteří touží nakupovat bez zbytečného ztrácení času. Z nepřeberného množství produktů si vybere opravdu každý.
 

Partner při každé události

Blíží se konec prázdnin, co takhle uspořádat zahradní párty? Rozhodli jste se na poslední chvíli a nemáte potřebné vybavení? Nezoufejte, vždyť v obchodech Orion za pár minut naleznete vše, co je třeba pro spokojenost vaši i pozvaných přátel. Zavítejte na e-shop a už jen odškrtávejte položky ze seznamu: mísa na maso, skleničky, talíře, steakové příbory, prostírání atd. A nezapomeňte, že se můžete blýsknout i třeba novým elektrickým dávkovačem mýdla, zásobníkem ručníků či pohlcovačem vlhkosti.

Novinky, které ulehčí život

Hitem letošního léta i nastávající zimy jsou jednoznačně termonádoby, které uchovávají stálou teplotu potravin i nápojů. Nejen na cestování, ale také v parných dnech, které stále přetrvávají, jistě oceníte příjemně vychlazenou citronádu či salát. Nádoby ušetří váš čas a peníze spojené s opětovným ohříváním. Navíc termohrnečky s netradičním trendy designem vás mile pobaví při každém doušku. 
 

Rapidně stoupající počet prodejen

Orion domácí potřeby jsou již přes 20 let spolehlivým pomocníkem pro domácnost. Díky spokojeným zákazníkům a zvyšující se poptávce po kvalitních produktech se společnost snaží dělat maximum pro to, aby vám nákupy co nejvíce ulehčila. Proto každý měsíc otevírá nové prodejny, které najdete v každém větším městě. A je již na vás, zda si zakoupené zboží necháte poslat přímo domů, nebo zvolíte odběrné místo co nejblíže vašemu domovu.

Dne 1. 9. 2016 bude otevřena další prodejna, a to v Plzni – Borská Pole. Dále se na Orion můžete těšit v Hradci Králové, Čáslavi a ve slovenském Martině.

Více informací získáte na www.oriondomacipotreby.cz
31.08.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444