Chytré doplňky centrálních vysavačů Husky

Pomoc s úklidem uvítá každý. A co teprve, když k dílu přiloží ruku celý arzenál pomocníků. S centrálním vysavačem to rozhodně není jen utopické přání. Díky rozsáhlé nabídce příslušenství centrálních vysavačů Husky a Duovac je to příjemná realita. Sofistikované maličkosti v sortimentu jsou připraveny nám nepříjemné domácí práce co nejvíce usnadnit. Pro centrální vysavače Husky a Duovac navíc platí nadstandardní pětiletá záruka na hadice a příslušenství.


Hadice už nepřekáží

Klíč k pohodlnému úklidu? Nepochybně novinka v podobě vysavačových hadic výsuvných ze zdi. Díky nim již nemusí uživatel manipulovat s dlouhou hadicí, ale na úklid si vytáhne pouze potřebný kus. Po dokončení úklidu jednoduše odjistí pojistku a hadice se zasune do zdi. Problém s jejich skladováním tak zcela odpadá. Tímto způsobem lze řešit hadice o délce až patnáct metrů, přičemž standardní délka hadic pro běžně velký rodinný dům se pohybuje kolem devíti metrů. Jediným limitem je instalace - rozdílné provádění oproti standardním rozvodům neumožňuje dodatečnou montáž. Takže příliš dlouho neváhejte, byla by škoda vzdát se maximálního uživatelského komfortu, který zásuvné hadice poskytují.

 

Kuchyň jako ze škatulky

Nesmírně praktickým doplňkem jsou kuchyňské štěrbiny v soklu kuchyňské linky. Ke štěrbině stačí namést nečistoty a sací jednotka je nechá zmizet během okamžiku. Štěrbiny se uplatní kromě kuchyně i v předsíních, kde o nečistoty na podlaze není rozhodně nouze. A rozhodně se za ně nemusíme před návštěvou stydět, v nerezovém provedení působí opravdu elegantně.

Každá hospodyňka nepochybně uvítá zařízení Drawer Vac – jakousi lopatku nainstalovanou pod pracovní deskou kuchyňské linky. Na lopatku jednoduše nameteme například drobky z nakrájeného chleba. Pak už jen stačí zaklapnout a sací jednotka se o vše postará.

Pomocí speciálních nástavců můžeme snadno uklidit například žaluzie v oknech, palubní desku našeho automobilu nebo klidně kožich domácího mazlíčka. Vysávání hůře přístupných míst zase usnadní teleskopické trubky.

 

VROOM – Malý pomocník velkých schopností

Dalším zajímavou novinkou v sortimentu je VROOM systém. Doplňkový box pro rychlý úklid suchých nečistot. Jeho součástí je hadice o délce 7,3 metru, kterou stačí vysunout a v jejím rozsahu během několika vteřin poslat nepořádek do propadliště dějin. Tedy rozumějme do sací jednotky, která nasátý vzduch prožene velmi účinným filtrem a přes výfuk na fasádě jej vyprovodí z domu. Žádné víření vysátého prachu, žádná složitá manipulace s příručním vysavačem. Po úklidu se hadice jednoduše zasune zpět.

 

Shozy na prádlo Artox – koupelna bez nepořádku

V nabídce dodavatelů centrálních vysavačů Husky a Duovac se nově objevily u nás zatím nedoceněné shozy na prádlo. Rozhodně se nejedná o nějakou rozmařilost. Díky tomuto zařízení se rodinné hádky o rozsypané prádlo kolem koše v koupelně stanou minulostí. Stačí pouze vhodit špinavé prádlo přes dvířka do šachty a je vyřešeno. Celonerezové shozy na prádlo Artox se dodávají v montážních sadách, takže jejich instalace je velmi jednoduchá. Navíc jsou jako jedny z mála výrobku certifikované, nehrozí tedy komplikace při kolaudačním řízení.

Centrální  vysavače Duovac a Husky a shozy na prádlo Artox dodává firma NEWAG spol. s r.o., která poskytuje dodávky na klíč prostřednictvím poboček v Praze, Brně a Hradci Králové.

19.05.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444