Chystáme se zařizovat dětský pokoj

Čeká vás zařizování dětského pokoje? Přinášíme inspiraci, díky které svým dětem připravíte pěkné a především funkční prostředí.

Ideální řešení nabízí tzv. segmentový nábytek. Z něj si vyberete jen takový kus, který do pokoje potřebujete. Postele, komody, skříně, skříňky nebo třeba psací stoly jsou vyvedeny v jednom designu a vy tak můžete pokoj kombinovat podle dispozic a svého vkusu.

Variabilní možnosti nabízí například pokoj Adéla. Povedený design nadchne dítě v každém věku a díky jeho nadčasovosti s dítětem poroste do studentských let. Ze sestavy Adéla vybíráme multifunkční postel, která obsahuje výsuvný psací stůl, 3 zásuvky na kvalitních pojezdech, uzavíratelnou skříňku s policí a množství regálů. 
Zejména malé slečny nadchne dětský pokoj Mili v kombinaci bílé a fialové barvě. Sestava se skládá z postele o rozměrech 90x200 cm, jejíž součástí je praktický otáčivě-výsuvný šuplík, který lze také využít jako noční stolek. Za postel  je možné také objednat nádstavec, který nabízí odkládací a úložný prostor. Šatní skříň se zrcadlem, která je v dívčím pokoji nepostradatelná, je rozdělena na policovou část a část s tyčí na šaty.
Pokud nejsou pestrobarevné pokoje nic pro vás, inspirujte se pokojem Snow, bílým jako sníh. Sestava nábytku je provedena pouze v bílé barvě, ale na kráse jí nic nechybí. Bílý nábytek navíc najde využití i poté, co vaše děti odrostou.

Chytré postele

Na dětský pokoj klademe nemalé nároky. Měl by dětem poskytnout dostatek prostoru pro hraní, učení i odpočinek. Důkladně vybíráme pracovní stůl, úložný nábytek a samozřejmě postel. Abychom dokázali spojit odpočinkovou a pracovní zónu do smysluplného celku, chce to dobrý nápad a praktický nábytek. Takovému účelu slouží chytré patrové postele, které vedle dvou lůžek navíc nabízí dostatek úložného prostoru.
 
Patrová postel Alan se skládá ze dvou lůžek, která jsou netypicky uspořádána do pravého úhlu. Bezpečnost dětí zajišťují stabilní a prostorné schody a také zábrana kolem celého obvodu horní postele. Na knihy, noční lampičku nebo třeba hrnek s čajem slouží poličky umístěné u každého lůžka. Rodiče jistě také potěší praktická šatní skříň zabudovaná do čela postele.

Postel vyniká svým jednoduchým designem v klasické kombinaci dub/bílá a je tak vhodná do pokoje pro chlapce i dívky.

Koberce do každého dětského pokoje

Nábytek do dětského pokoje jste vybrali, zbývá poslední doplněk, který dodá pokoji šmrnc. Do dětských pokojů se stále doporučují koberce. Děti většinu času tráví hraním na podlaze a žádná z podlahovin nedokáže poskytnout takový tepelný komfort jako koberec, navíc je jejich design tak líbivý! Inspirujte se:
Hledáte vybavení nebo dekoraci do dětského pokoje? Navštivte internetový e-shop www.eurokosik.cz.
03.06.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444