Chraňte budovu před rizikem požáru speciálním nátěrem

Pokud chcete ochránit vaši budovu před rizikem požáru, spolehlivým a velmi jednoduchým řešením je opatřit ji protipožárním nátěrem od firmy NATMAL s.r.o., která má v této oblasti velmi bohaté zkušenosti.

Firma NATMAL má bohaté zkušenosti jak s povrchovými úpravami, tak s protipožárními nátěry a nástřiky ocelových, dřevěných konstrukcí i omítkovin, vše v souladu s normamy Evropské unie. Investice do protipožárních nátěrů má řadu výhod a jistě se vyplatí.

Aplikací protipožárního nátěru na konstrukci budovy se sníží riziko poškození budovy požárem, nátěr izoluje objekt od žáru. Během požáru se protipožární nátěr odpařuje a vzniká pěna, která konstrukci budovy ochladí. Tím se prodlouží doba, po kterou proběhne evakuace osob z hořící budovy. Protipožární nátěr je chemické složení, díky kterému nedochází během požáru k výparům toxických látek, proto s sebou nenese žádná zdravotní rizika.
Protipožární nátěry firma provádí v souladu s evropskými normami a řídí se doporučenými postupy výrobce. Zaručuje tak, že provedená práce profesionály bude opravdu kvalitní.
 

Firma NATEK provádí:

  • protipožární nátěry a nástřiky ocelových konstrukcí
  • protipožární nátěry a nástřiky dřevěných konstrukcí
  • nástřiky protipožárních omítkovin
 
Pro více informací o protipožárních nátěrech klikněte ZDE.
06.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444