Chcete získat dotaci na rekonstrukci bytového domu?

Renomix vyřídí vše potřebné za vás

Získání dotace z programů Zelená úsporám nebo Nový panel je pro mnohé majitele bytových domů jedinečnou příležitostí, jak domy opravit, zlepšit jejich energetickou bilanci a přispět k vyššímu komfortu bydlení jejich obyvatel. Vyřízení dotace ovšem vyžaduje odbornost a představuje také administrativní zátěž.

Jako expert na finanční dotace z programu Zelená úsporám a Nový panel a zkušený dodavatel komplexních rekonstrukcí domů a zateplení fasád nabízí společnost Renomix svým klientům kompletní servis na klíč, který je zbaví zbytečných starostí.

Tato souhrná služba, která je zaměřena na bytové domy, zahrnuje:

  • Základní poradenství (na co lze dotace Zelená úsporám a Nový panel využít a kdo o ně může žádat).
  • Bezplatné zhodnocení současného stavu nemovitosti a předání studie, v níž bude rámcově vyčísleno o jakou výši dotací může stavebni bytové družstvo, společenství vlastníků bytů nebo jiný vlastník domu žádat, technickou zprávu a zpracování návrhu řešení. Ve vztahu k připravovaným opatřením bude návrh řešení nastaven tak, aby bylo možno získat maximální výši dotace.
  • Vypracování projektové dokumentace a energetického auditu, což jsou potřebné podklady pro podání žádosti o dotace.
  • Na základě zpracované dokumentace vypracuje firma detailní cenovou kalkulaci na dodávku komplexní rekonstrukce nebo zateplení fasády.
  • Vyplnění veškerých podkladů a podání žádosti včetně příloh na Státní fond životního prostředí.
  • Nejpozději do 2 měsíců od podání žádosti obdrží žadatel vyrozumění o poskytnutí podpory s číslem žádosti a informaci o maximální možné výši dotace.  (Na dokončení díla po přidělení dotace je 18 měsíců u zateplení, 24 měsíců při výstavbě pasivního domu a 6 měsíců při výměně zdroje pro vytápění či ohřev vody.)
  • Odborné provedení realizace zajišťuje firma Renomix kvalitními řemeslníky se zkušeností s revitalizací domů a zateplováním fasád. O profesionalitě a kvalitě firmy vypovídají již realizované stavby.
  • Po dokončení projektu připraví firma také vyhodnocení a závěrečnou zprávu pro SFŽP.

Součástí komplexně pojatého projektu revitalizace domů s pomocí dotací, který Renomix nabízí, je garance, že klienti za služby zaplatí až poté, kdy bude žádost přijata a Státní fod životního prostředí jí přidělí unikátní číslo. Renomix tak svým zákazníkům zaručuje, že projekt povede k úspěšnému získání dotací.

Protože získání dotací je poměrně složitá oblast, odborníci z firmy Renomix pro podrobnější výklad kontaktují případné zájemce, kteří o to požádají vyplněním dotazníku připraveného na www stránkách firmy:

http://www.renomix.cz/zelena_usporam_na_nase_naklady.php

15.06.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444