Chcete vidět na vlastní oči, kudy vám utíká teplo a peníze?

pracovníci IP Polná ukazují zákazníkovi konečnou výšku izolace MAGMARELAX

pracovníci IP Polná ukazují zákazníkovi konečnou výšku izolace MAGMARELAX

Objednejte si prohlídku termokamerou a ušetřete

Infračervená termografie je zajímavý vědní obor, který se zabývá analýzou rozložení teplotního pole na povrchu tělesa a to bezkontaktním způsobem. K tomu nám pomáhá termovizní kamera.

V oblasti stavebnictví termokamera dokáže spolehlivě objevit zvýšené tření nebo namáhání konstrukčních materiálů.

Můj dům, můj hrad

Mnoho majitelů rodinných domů trápí vysoké náklady za vytápění a stále rostoucí ceny energií. Starší budovy i novostavby často vykazují konstrukční závady, které se projevují nehospodárným nakládáním s teplem, snížením tepelné pohody a životnosti stavebních materiálů, což může vést až ke zhoršení statiky budovy.

Noční můrou projektantů jsou zejména tepelné mosty, které zhoršují celkovou energetickou bilanci stavby. Rovněž vytvářejí podmínky pro vznik plísní. Ty často rostou na místech, kde je nelze vizuální kontrolou odhalit a likvidovat. Plísně jsou nejen zhoubné pro některé konstrukční materiály, např. trámy krovu a střešní latě, ale jsou silnými alergeny s karcinogenními účinky.

Termovize neodhalí nejen tepelné mosty, ale objeví i nedostatečnou izolaci obvodového pláště budovy. Častým viníkem vysokých nákladů na topení jsou stará okna nebo nevhodné usazení nových oken. Největší úniky tepla však jsou do prostoru půdy.

Udělám si sám?
Měření termovizí vypadá zdánlivě jednoduše, ale opak je pravdou. Abychom dosáhli věrohodného výsledku, musí mít obsluha termokamery velkou zkušenost a odborné znalosti. Musí být schopna posoudit, jak zajistit spolehlivost měření, vyhodnotit zdroje problémů a také musí umět negativní vlivy bezpečně eliminovat. Proto měření raději svěříme do rukou odborníků, než to zkoušet sami. 
Ale jak na to?
Máte-li dům s dutým trámovým stropem bez izolace a nebo nevyužitou půdou bez izolace, zjistěte na vlastní oči sami, jaké nejlevnější opatření vám ušetří teplo a tisíce.

Úspory lze dosáhnout zateplením nebo třeba výměnou oken.
Objednejte si měření termokamerou ZDARMA. Pokud zároveň splňujete tyto podmínky:
 
1. jste vlastníkem domu nebo objektu s dutým trámovým stropem bez izolace a nebo nevyužitou půdou bez izolace

2. nebo máte ve stropě nebo na půdě starou izolaci, která už neizoluje,

3. už dále nechcete nesmyslně utrácet za energie; naopak rádi ušetříte čas, teplo, peníze,

4. nabídka nezávazného měření termokamerou a konzultací ZDARMA vás zaujala,
 
pak prosím neváhejte a objednejte prohlídku domu. Vzápětí vás bude kontaktovat technik, který se s vámi domluví na vhodném termínu prohlídky.
 
Objednejte si proměření úniků tepla termokamerou zdarma a získejte 20% slevu na foukanou minerální izolaci MAGMARELAX ECO.
 
Více na www.magmarelax.cz/termokamera nebo na bezplatné lince 800 100 533.
25.02.2014 | PR
  • IP Polná s.r.o.

    Společnost IP Polná je rodinná firma s více než 27letou tradicí tvořena týmem zkušených stavebních odborníků a energetických specialistů. Posláním společnosti je šetřit energii a pracovat vždy odborně s použitím těch nejkvalitnějších surovin. Za dobu své působnosti společnost zateplila více než 27 400 rodinných domů, zrevitalizovala přes 1 100 bytových domů a pomohla desítkám měst a obcím. Od roku 2012 se také věnuje developerské činnosti zabývající se novým moderním bydlením v centru Prahy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444