Chcete skloubit interiér do jediného odstínu?

ICI Commenda ČR nabízí vysoce kvalitní a specializované produkty pro všechny oblasti použití. Lze je rozdělit do pěti produktových řad: produkty stavební chemie světové profesionální kvality, skupina výrobků pro širokou oblast použití (obkládání, stěrkování, malířské práce, dekorativní úpravy interiérů atd.), určeno hl. kutilům, ale i profesionálům, nátěrové hmoty vhodné pro interiér i exteriér, produkty na povrchovou úpravu a ochranu dřeva, nátěrové hmoty určené přímo na zkorodované povrchy, ukončovací profily pro obklady a dlažby

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V systému kolorních barev Dulux máme možnost skloubit celý interiér do jediného odstínu, přičemž na výběr je 6 - 12.000 odstínů. Barvy si můžeme zvolit podle vlastních představ nebo se nechat inspirovat informačními materiály DULUX, které se nachází u každého michacího zařízení, prověřený pracovník vám také nejen ochotně odstín podle vašeho výběru namíchá.
Nově máme možnost si sami fládrovat. Dříve nátěr imitující přírodní dřevo byl pouze pro odborníky, ale nyní máme možnost snadno vytvořit na vnitřní i venkovní podklad, efekt přírodního dřeva bez odborné pomoci.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pro ochranu kovových podkladů nám firma ICI Commenda ČR nabízí barvu Hammerite. Její email má zvláštní složení, aby chránil kov před korozí. Oproti běžným lesklým nátěrům má výhodu, že se může nanášet přímo na zrezivělý kov bez použití základové barvy a podkladové vrstvy, je rychloschnoucí.
Můžeme si zvolit ze tří typů barev Hammerite: email (provedení povrchu - lesklý kladívkový nebo lesklý hladký), barva na střechy a nátěr na radiátory.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Produkty Xyladecor jsou určeny pro ochranu a povrchovou úpravu dřeva.
Xyladecor: chrání dřevo proti zamodrání, plísním, houbám, hmyzu a povětrnostním vlivům, je vhodná pro venkovní použití na veškeré dřevěné konstrukce, vrata, ploty a pod.
Xylanecor-Xylaroyal: představuje novinku, Tixotropní silnovrstvá lazura je vyjímečná svou snadnou aplikací a originální extra silnou vrstvou vhodná na okna, dveře či zahradní nábytek.
14.04.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444