Chcete novou kuchyň? Inspirujte se

Moderní kuchyň bývá v dnešní době těžištěm celého bytu. Zdaleka neslouží jen jako prostor pro přípravu pokrmů, ale stává se komunikačním středem, kde se rodina obvykle schází ke společnému stolování i jiným aktivitám. Trend propojování kuchyně, jídelny a hlavního obytného prostoru klade na moderní kuchyně řadu nároků, jak funkčních, tak estetických. 

Je důležité mít vše po ruce a využít každý kout
Praktická kuchyně by měla svým prostorovým uspořádáním i materiálovým zpracováním činnosti spojené s vařením maximálně usnadnit. Díky logické návaznosti jednotlivých zón bychom se v ní měli pohybovat intuitivně a mít vše „po ruce“. Moderní kuchyňské sestavy dokážou díky sofistikovaným výsuvným a otočným systémům účelně využít doslova každý centimetr prostoru, včetně obtížně přístupných hlubokých zásuvek a koutů. Samozřejmostí by měla být přiměřená velikost kuchyňské pracovní desky a dostatek odkládacích ploch. Důležitým, i když často opomíjeným aspektem návrhu kuchyně je její osvětlení. Pracovní plochy je třeba osvětlit stejně kvalitně jako třeba psací stůl.
Nový výrobce designových kuchyní
Společnost ALAX rozšířila své portfolio dodavatelů o výrobce kvalitních designových kuchyní RUST, který nejnáročnějším požadavkům na moderní kuchyně vyhoví. Kuchyně RUST vynikají nadčasovým designem, pokrokovými technologiemi i materiály a v neposlední řadě šíří sortimentu, která uspokojí každého zákazníka.



RUST pro náročného zákazníka  i rodiny s omezeným rozpočtem
Většina modelových řad kuchyní RUST je dostupná ve čtyřech standardech. Díky tomu lze kuchyň pořídit i s limitovaným rozpočtem nebo ji naopak přizpůsobit nejvyšším nárokům. Důraz na kvalitu a dlouhou životnost je bez ohledu na cenovou hladinu všem kuchyním RUST společný.
Kuchyně na míru - kuchyně podle vašich představ a potřeb
Společnost RUST dodává kuchyně na míru, standardem je i atypická výroba. V širokém sortimentu materiálů a povrchových úprav nalezneme lamina, umakarty, fólie (80 dezénů), lak matný nebo lesklý (1 800 odstínů), dýhy běžných a exotických dřevin (28 druhů dýh), biomasiv, mořené masivní dřevo. Kuchyňskou pracovní desku lze zvolit melaminovou, nerezovou, skleněnou, z přírodního kamene, z moderních materiálů se uplatňují umělý kámen Technistone, Corian, Dembacor. Návrh a dodávka kuchyně jsou komplexní, včetně technických rozvodů a spotřebičů renomovaných značek, často za zvýhodněné ceny (Airforce, Baumatic, Brandt, Fratelli Onofri, Teka, Whirlpool, Bosch, Siemens, Smeg, Miele, Cata, Franke, Sirius).
Více informací a inspirace hledejte na stránkách: www.alax.cz/cz/produkty/kuchyne
09.10.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444