Chcete bydlet ve vilové čtvrti?

Současnou perlou mezi projekty společnosti Ekospol a.s. je  „NOVÝ PARK PÍSNICE“ na Praze 4. Důkazem, že lidé o bydlení v této lokalitě opravdu stojí, je fakt, že se společnost může po dvou měsících od zahájení prodeje pochlubit ojedinělým číslem – čtyřicet procent prodaných bytů (s celkovým počtem 184 bytů se rozhodně nejedná o malý projekt).

Cena bytu se pohybuje od 1.200.000,- Kč včetně 5% DPH. Důvodem zájmu o tuto lokalitu je především umístění v klidné vilové čtvrti přímo v přírodním parku Modřanská rokle – Cholupice o rozloze 900 ha, který se nachází v oblasti s největší zalesněnou plochou v Praze a přesto v civilizaci.


Velmi žádané jsou byty v přízemí s předzahrádkou, která je k bytu ZDARMA a o podkrovní byty, z nichž bude krásný výhled do parku. U většiny bytů je ZDARMA sklípek a kupující může počítat i s vysokým standardem vybavení v základní ceně. Již nyní je velmi dobré spojení do centra a navíc se v budoucnu plánuje stanice metra pouhých 500 metrů od bytového areálu.  


Ačkoli se většina developerů shoduje na tom, že boom v prodeji nových bytů je již u konce a na trhu zůstává přibližně čtvrtina nových bytů volná, společnost Ekospol a.s. pokles zájmu nepocítila.  Čím dál více se ukazuje, že pro zájemce o byt je nejdůležitější cena a lokalita, ve které se bytový dům nachází. Přesně to pro své klienty Ekospol a.s. nabízí.


Společnost Ekospol a.s. realizovala již více než 30 developerských projektů a vždy se po bytech "zaprášilo“. Velký zájem je i o projekt „Bytový areál Boloňská“, který je téměř vyprodán, a to celý rok před dokončením. Cena bytů se u tohoto projektu pohybovala od 26.000,- Kč za m2. Dalším příkladem je bytový areál „PATRIA Letňany“, který byl až na 3 byty zcela vyprodán ještě před zahájením stavebních prací. Nyní už mohou klienti pozorovat, jak se stavba vyvíjí, protože stavební práce už začaly.


Zatímco  někteří developeři nostalgicky vzpomínají na dobu před třemi lety, kdy zůstávala volná pouhá desetina nových bytů, Ekospol a.s. vyhlíží dopředu a staví stále nové byty v žádaných lokalitách za nízké ceny. Základní filosofií společnosti je i nadále pro své klienty stavět nejlevnější byty evropské kvality v Praze.


 

18.08.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444