Chcete bydlet v Holáskách?

Stavební společnost Danex.CZ působící v Brně a jeho okolí v součastné době nabízí výstavbu zděných rodinných domů v Brně Holáskách. Nově vznikající ulice Pěnkinova, která navazuje na ulici Popelovu, představuje velmi příjemné prostředí obklopené zelení a zaručuje svým budoucím obyvatelům soukromí a klid.

Obec Holásky se nachází na jižním okraji Brna a v posledních letech se stává velice žádanou lokalitou k bydlení, zejména pro svou dobrou dopravní dostupnost, standardní občanskou vybavenost a zvláště pro své krásné okolí. Holásecký rybník na západní straně obce je příjemným přírodním koupalištěm, obec je oblíbeným startem značené cyklotrasy a je zde k dispozici několik sportovních ploch a klubů, kde můžete aktivně trávit svůj volný čas.

 

Poslední etapa výstavby se již blíží ke konci. V aktuální nabídce společnosti Danex.CZ se nyní nachází PRODEJ DOKONČENÉHO DOMU, BRNO ul. Pěnkinova jedná se opět o samostatně stojící RD s garáží 5 + 1, 2 x WC, koupelna, Podlahová plocha 186 m2, Pozemek 539 m2. Dům je ihned k prodeji. Cena tohoto kompletně dokončeného RD vč. pozemku a daně je 5,78 mil. Kč.

Dále v nabídce naleznete např. PRODEJ STAVEBNÍHO POZEMKU S VÝSTAVBOU, BRNO ul. Widmannova, Pozemek je s platným stavebním povolením, Samostatně stojící RD 5 + 1 s garáží. Cena tohoto pozemku o rozloze 633 m2 je stanovena na 2 780,- Kč/m2.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
K nejaktuálnější nabídce této společnosti v roce 2006 - Výstavba rodinných domů Brno - ulice Widmanova nabízí - řadové podsklepené RD s garáží pro dvě auta, 4 + 1, 2 x WC, koupelna, podlahová plocha 213 m2. Pozemky od 253 m2 až 431 m2. Předpoklad dokončení staveb 7/ 2007 Cena těchto RD vč. pozemku a daně se bude pohybovat již od 4,4 mil. Kč

Tyto rodinné domy jsou nadstandardně vybaveny a napojeny na všechny inženýrské sítě. V základní výbavě jsou dřevěná eurookna, zateplení fasády, rozvody topení v mědi, plovoucí podlahy, koberce, obložkové zárubně, interiérové dveře a samozřejmě kvalitní obklady a dlažby.

Spojení s Brnem je takřka ideální, zastávka MHD je vzdálena pouhých 300 m a do centra metropole se dostanete za cca 15 min.
Při rychlém jednání můžete navíc na nový rodinný dům v této oblíbené lokalitě získat od stavební společnosti Danex.CZ příjemnou slevu.

11.05.2005 | jik

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444