Cesta k dokonalému bydlení

Může se stát, že již dávno bydlíte ve svém a přesto nejste spokojeni. Stále nemáte dost přesnou konkrétní představu, jak by mělo vaše perspektivní bydlení vypadat a nevíte ani, jak případnou radikální změnu řešit.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Představy o novém bydlení

Představa úžasného bydlení může vypadat například takto: Střešní byt s terasou a se zimní zahradou. Nejlépe s výtahem a jediný v patře. Nikdo z okolí na terasu nevidí, můžete se opalovat, kdy a jak se vám zachce. Možná by se na terasu mohl vejít malý bazén nebo alespoň vířivka. Velká okna, všude mnoho světla. Žádné záclony, snad jen závěsy, aby měsíc nerušil váš spánek. Vchod na terasu přímo z obývacího pokoje nebo ještě lépe z ložnice. A to vše uprostřed města, kde je vše, včetně vaší práce, na dosah. Takový byt má zřejmě jen jednu nevýhodu. Není úplně ideální pro malé děti.

A co tedy takové bydlení? -  Přiměřeně velký rodinný dům se zahradou, kde by měl každý člen rodiny svůj pokoj. Dům s krbem v obývacím pokoji, abyste se v zimě mohli společně dívat do plamenů, užívat si sálavé teplo ohně, popíjet horké nápoje a připadat si jako spokojení zlatokopové, či lovci kožešin na Aljašce. Zimní zahrada, terasa, bazén? To vše je jen otázka času, pokud zbývají peníze a máte dostatečný prostor na zahradě. Pochopitelně, v takovém domě mohou děti vyrůstat spokojeně až do dospělosti.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Rodinný dům může mít každý

Získat rodinný dům je v dnešní době snazší, než tomu bývalo. Byt, ve kterém nejčastěji začínají žít všichni mladí lidé, lze jednoduše prodat a za utržené peníze postavit nový rodinný dům podle vašich představ. Takové řešení má ovšem jeden háček. V okamžiku, kdy prodáte byt, nebudete mít do doby, než se nastěhujete do nového domu, kde bydlet.

Jak to lze vyřešit? Jedna možnost se nabízí. Stavební společnost vám postaví dům a vy jej zaplatíte až v okamžiku, kdy prodáte svůj byt. Pak se nastěhujete do nového domu. Tím vám odpadne jedno stěhování, které byste museli absolvovat, kdybyste byt prodali předčasně a bydleli někde v provizoriu. Stavební firma vše vyřeší od počátku až do konce stavby za vás a vy se pak jen nastěhujete. Stavba domu však bude asi o 5 % dražší. Má to však i své výhody. Rodinný dům je takto postavený do 6 měsíců od zahájení stavby. Tuto možnost nabízí jen jedna stavební společnost, a to v programu POHODOVÁ STAVBA. Pokud má klient pouze vlastní byt bez finanční hotovosti, toto řešení mu ušetří mnoho peněz, například za úroky placené z překlenovacích úvěrů, potřebných na rozestavění domu.
Že takovou firmu neznáte?

Jsou to Ekonomické stavby s.r.o., které nabízejí svým klientům širokou škálu zajímavých programů, z nichž si může vybrat  každý z vás. Ve svém katalogu rodinných domů představují Ekonomické stavby přes 600 typů rodinných domů. Nejen svým klientům, ale nově i těm, kteří teprve o stavbě rodinného domu uvažují, nabízejí Ekonomické stzavby tzv. Kuponovou knížku, kterou si můžete zdarma stáhnout na jejich stránkách a pak jen šetřit na zařizování svého nového bydlení. A co lze v této slevové knížce najít? Slevy na interiérový nábytek, kuchyně, zahradní stavby, osobní automobil, dovolenou… A to se zajisté vyplatí! Šetřete s kuponovou knížkou od Ekonomických staveb již dnes!

Společnost připravila pro své klienty a  stavebníky nový stavební portál o bydlení, stavbě domu, zařizování interiéru a projektování zahrady Stavba-domu.cz.
15.10.2012 | PR - Ekonomické stavby

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444