Český výrobce dveří, skříní a nábytku na míru představuje novinky

Snahou interiérových designérů je kombinovat materiály a dekory tak, aby vznikl sladěný prostor s myšlenkou. Vstříc jim vychází nová nabídka společnosti CAG, českého výrobce dveří, skříní a nábytku na míru.

Společnost CAG svým zákazníkům už od roku 1998 nabízí výběr kvalitních interiérových dveří a obložkových zárubní, vestavěných skříní, šaten a nábytku na míru. Pro rok 2016 CAG představil novinky, které potěší jak milovníky čistého a střídmého designu, tak i zastánce tradičního vzhledu.

První novinka osloví minimalisty

Vždy jste usilovali o zářivě bílý interiér a nepodařilo se vám sehnat dokonalý odstín bílé? Nový, výjimečně bílý laminátový povrch BÍLÝ SAMET s velmi jemnou strukturou obsahuje mnoho bílých pigmentů, díky nimž je bílá opravdu zářivá. Všechny standardní bílé laminátové povrchy jsou ve srovnání s tímto lehce do žluta nebo našedlé. Dekor je z budoucí kolekce roku 2017, ale u CAG si můžete na vzorkovnách prohlédnout a objednat dveře i obložkové zárubně již od května letošního roku.
 
Navíc, pokud jste milovníky trochy extravagance a originality, je ideální tento povrch zkombinovat s novým provedením dveří KONTRAST. Vznikne tak kontrastní barevná kombinace povrchu dveří, rámečku, oblé dveřní hrany a ostění obložkové zárubně. CAG je dodává ve všech nabízených dekorech laminátových povrchů a také v černé, šedé a bílé barvě RAL. Pro ještě dokonalejší vzhled lze komplet dveří se zárubní doplnit panty s komaxitovým nástřikem ve vybraných barvách. Fantasticky v tomto provedení vypadá nestárnoucí kombinace bílé a černé barvy. Kontrastními barvami lze lakovat také různé lakované povrchy, v tomto případě je dveřní hrana vždy stejně barevná jako plocha dveří.

Interiér ve stylu retro a vintage

Od čisté bílé se přesuňme k tolik oblíbenému retro nebo vintage stylu. CAG nabízí dveře v oblíbeném přírodním dekoru dýha FORTE s černě nebo bíle probarvenými póry. Technologie výroby je na českém trhu unikátní a zůstává výrobním tajemstvím. Každý kus dveří je originál a žádné dveře tak nebudou stejné. Standardní odstíny dýhy FORTE jsou přírodní, skořicová a čokoládová. O dostupnosti speciálního povrchu kartáčované silnostěnné dýhy se informujte na vzorkovnách CAG.
 
Od začátku června si také můžete objednat nový model dveří KUBIK. Jde o dveře z profilovaných desek s kazetami. Rozdíl oproti dalším, podobně řešeným modelům, které CAG nabízí, je ale především v povrchu, který není reliéfní (dřevní pór), ale zcela hladký. Vypadá moderně a velkým benefitem tohoto modelu je lakování akrylátovou barvou bez příplatku. Výhodou tohoto typu barvy je její odolnost, kvalitní rozliv a pigmentace. Standardní provedení je v bílé barvě (RAL 9003), ale možné je lakování i dalších vybraných odstínů.

Jako poslední novinku představil výrobce CAG rozšířenou nabídku povrchů pro velmi oblíbený designový model dveří Monté. Nově je dostupný v celé škále dekorů a vybírat tak nyní můžete z laminátů v dekoru dřeva ve vertikálním i horizontálním provedení a laminátu bílý samet, laminát reliéf i real nebo lakované PU provedení.


Všechny novinky a další informace naleznete na webu výrobce, na zelené lince CAG nebo navštivte jednu ze vzorkových prodejen.
23.05.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444