Česká tradice s italskou elegancí

Tři novinky řady Karma Design

Rok 2007 je už v plném proudu, což je čas, kdy firmy začínají představovat novinky ve své nabídce. Karma Český Brod přichází v těchto dnech s novými výrobky ve své produktové řadě vestavných kuchyňských spotřebičů Karma Design. Ty vznikly dlouhodobou spoluprací vývojářů z Karmy s italskými designéry.

Ostrůvkový odsavač KOS-90 GX

Digestoře jsou oblastí, v níž se v poslední době designéři doslova předhánějí, komu se podaří vytvořit ladnější a originálnější tvary. Z pera italských designérů vzešly oblé křivky ostrůvkového odsavače Karma Design, na nichž s potěšením spočinou nejen mužské oči. Vzhled však samozřejmě není všechno, a proto digestoř dostala od svých tvůrců do vínku také úctyhodný výkon 650 m3/h, časovač s automatickým doběhem a k tomu čtyři halogenové žárovky, abyste na své kuchařské umění dobře viděli.
(Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: Kč 21 180,-)

Vestavná trouba KT-670 DX

Multifunkční horkovzdušná trouba Karma Design nabízí hned několik argumentů, proč by se právě ona měla stát tou pravou pro vaši kuchyni. Pokud vás na první pohled nepřesvědčí její čistý a funkční design v nerezovém provedení, vězte, že vaření vám výrazně usnadní digitální minutka s mnoha možnostmi programování. A jestliže vám to je stále málo, zaujmout by vás mohl zvýšený 62litrový vnitřní objem či speciální povrchová úprava proti otiskům prstů.
(Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: Kč 13 990,-)

Myčka KM-60.1 XI

Polovestavná myčka Karma Design potěší každého, kdo se i v kuchyni snaží brát ohledy na životní prostředí. Řadí se totiž do extra úsporné energetické třídy AAA a zvolit můžete mimo jiné i program na poloviční dávku nádobí. Myčka je navíc velmi tichá a na nerezovém panelu najdete digitální displej, který ukazuje třeba zbývající čas, odložený start či zvolené alarmy. Zajímavou funkcí je antibakteriální oplach na konci mycího programu, který výrazně snížuje úroveň výskytu škodlivých organismů.
(Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: Kč 19 790,-)

08.03.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444