Česká stopa v Tyrolských Alpách

V samém srdci Tyrolských Alp byl postaven nový hotel - Der Königsleitner. Na jeho realizaci se podílela i česká výrobní firma WILD STONE, která se specializuje na kamenné obklady. Prohlédněte si fotografie hotelu zasazeného do krásné přírody.
 

Horský hotel leží v proslulé lokalitě Zillertal Arena, v nadmořské výšce 1600 m. Architekt společně s investorem si po návštěvě vzorkovny Wild Stone v rakouském Kirchbichlu pro svůj nový exkluzivní projekt vybrali lehčený kamenný obklad Mix Alpina spolu s okladem Castelo. Kámen Castelo byl pro tuto akci vyroben v zakázkovém odstínu, přesně na přání architekta.

Dodávku obou typů kamenného obkladu, vyrobeného pro tento luxusní hotel, realizovala společnost Wild Stone na klíč - včetně pokládky na kontaktně zateplovací systém „polystyren“.

WILD STONE má certifikovaný a přes 10 let odzkoušený systém lepení na zateplovací systémy včetně zkoušek podle ETICS.

Exteriér : kámen Mix Alpina
Interiér : kámen Castelo
Veškeré obklady jsou vyrobené s garancí 50 let.

Prohlédněte si realizaci
07.01.2015 | redakce Bydlení.cz
  • WILD STONE

    Firma WILD STONE se specializuje na výrobu a prodej kamenných obkladů, dlažeb a fasádních doplňků. Díky zkušenostem, které firma získala během dlouholetého působení na českém trhu, klade velký důraz na vysokou kvalitu svých výrobků. Od počátku modernizuje a o zkvalitňuje výrobu ve všech směrech. Pravidelně inovuje a rozšiřuje svoje produkční portfolio výrobků o nové typy dlažeb a obkladů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444