Centrálním vysavačem proti alergiím

Vnitřní klima místností, které obýváme, má velký vliv na zdraví nás všech. U lidí trpících alergiemi je pak jeho kvalita mimořádně důležitá. Tato kvalita je ovlivnitelná řadou prostředků - od výběru materiálů, kterými se obklopujeme, přes volbu oken, způsobu větrání až po prostředky úklidu. Významným pokrokem v této oblasti jsou také centrální vysavače, které  beze zbytku odstraní špínu, roztoče, pyly, zvířecí výtrusy ven mimo byt.

Už dávno neplatí, že centrální vysavač se instaluje pouze do nových nebo rekonstruovaných domů. Vývoj jde kupředu a vysávací jednotky se dále vylepšují, zmenšují a sféra jejich použití rozšiřuje. Ke slovu přicházejí nové technologie separace nečistot, nové motory i bohatší příslušenství. 


Centrální vysavače SMART, jejichž výhradním dovozcem je společnost SMART-VAC, nejsou na našem trhu žádným nováčkem, řada uživatelů už nepopiratelné výhody tohoto výrobku zná. Právě tato značka patří díky neustálému zdokonalování ke špičce ve svém oboru. Důkazem je nová řada vysávacích agregátů SMART Triumph, která tvoří světovou špičku v aplikaci nejnovějších technických postupů.

Vysavače SMART Triumph se mohou pochlubit speciálními filtračními látkami, ale především unikátní technologiií cyklonové separace, která umožňuje zachytávat i ty nejmenší prachové částice v tělese agregátu. 


Další výhodou centrálních vysavačů oproti jejich běžným protějškům je jejich neporovnatelně vyšší sací výkon. Centrální jednotky SMART - Triumph se svými turbínami zvládají mnohem vyšší hodnoty a dokážou také díky speciálním kartáčům odstranit z povrchu koberce nebo pevné podlahy i mnohem odolnější druhy nečistot než běžné vysavače. A to vše navíc bez zvýšení spotřeby elektrické energie. Málokterý spotřebič se dokáže pochlubit tak příznivým poměrem cena/výkon jako právě SMART - Triumph. Hospodárné jsou tyto výrobky také díky tomu, že se výrobce zaměřil také na další specifickou kladnou stránku agregátů SMART – Triumph, kterou je životnost vysávací turbíny. Díky odolnějším materiálům a vylepšené technologii dochází u těchto modelů k prodloužení životnosti celého systému a zároveň se výrazně omezuje nutnost jakýchkoli servisních úkonů.

29.09.2006 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444