Centrální vysavače - ideální řešení pro rodinné domy

Pokud si pořizujete rodinný dům, centrální vysavač patří rozhodně k technologiím, o kterých stojí za to uvažovat. Pádných důvodů, proč by vaše konečné rozhodnutí mělo znít "ano", je několik, tím hlavním je samozřejně fakt, že při vysávání skutečně nebudete vířit prach. Veškerý vzduch je po přefiltrování vysavačovou jednotkou vyfouknut ven mimo dům.

Komplexní nabídka Husky

Všechny dostupné systémy sání jako jediná na trhu nabízí značka Husky. Pořídit můžete zařízení počínaje I. generací pouze suchého sání, přes II. generaci kombinovaného sání jak suchých tak mokrých nečistot až po III. a IV. generaci samosplachovacího systému Husky H2O, který veškerý prach a nečistoty průběžně splachuje do kanalizace. V kombinaci AquaPro s nástřikem čistící směsi a modelu Husky H2O uzavírá celou výkonovou řadu všech centrálních jednotek pro každou velikost stavby.

Snadná manipulace

Systém je obsluhován lehkou, nejčastěji 9 m dlouhou hadicí, která většinou dosáhne z jednoho místa na chodbě do všech místností na patře. Pokud ne, dodavatel vám navrhne více zásuvek na patro. S hadicí lze vysávat třeba i schody, terasy, garáž, zádveří atp.

Ticho při vysávání

Protože je vysavačová jednotka umístěná mimo obytné prostory, nejčastěji v garáži, ve sklepě, šatní skříni, nebo jiné technické či nebytové místnosti, jeho hlučnost je zcela zanedbatelná.

Vysoký výkon

K centrálnímu vysavači neodmyslitelně patří i výkonný motor s nezávislým chlazením (bypass). Motor, průmyslové kvality s dvou a více stupňovou turbínou je podmínkou účinného úklidu s bezstarostným provozem na dlouhé roky. Průmyslový motor potřebuje i solidní konstrukci vysavače z hodnotných materiálů z důvodu dobrého nezávislého chlazení.

Vyhněte se dodatečné montáži


Nejvýhodnější je rozhodnout se ve fázi hrubé stavby, protože dodatečná montáž u nového RD je zbytečně komplikovaná. Proto je dobré zajistit si už před dokončením hrubé stavby alespoň dodávku trubních rozvodů.

Tradice a zázemí společnosti

Výhradním dovozcem centrálních vysavačů Husky je firma Newag, která dodává centrální vysavače Husky na náš trh již více jak 15 let. O zákazníky se starají pobočky v Praze, Brně a Hradci Králové, v nichž o spokojenost zákazníků usiluje tým 30 lidí. Součástí služeb je i kvalitní servis. Ostatní části republiky pokrývá proškolená prodejní síť Husky partnerů.
21.12.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444