Centrální vysavač pro zdravé a komfortní bydlení

Na stavebním veletrhu SHK 2009 v Brně představila firma Electrolux své dvě novinky, které nyní přicházejí na trh. Jedná se o nové řady agregátů Oxygene a Green line v nadčasovém designu, které jsou vybaveny nejmodernějími technologiemi.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Přednosti sacích agregátů Oxygene jsou nové ekonomické motory s vysokou účinností a spolehlivostí, jakými se vyznačují právě vysavače Electrolux. Také tato řada je vybavena naprosto bezúdržbovým filtrem GORE-TEX a interaktivním displejem, který uživatele informuje o stavu filtru, motoru, zaplnění prachového kanystru i o servisních úkonech.

Green line je výrobní řada vyvíjená s ohledem na ochranu životního prostředí. Třiadevadesát procent plastů, z nichž jsou tyto centrální vysavače vyrobeny, je z recyklovaných materiálů. Díky svému ekonomickému motoru s ESC ušetří ovzduší za dvacet let až 183 kg CO2.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Firma Electrolux nenabízí jen kvalitní a spolehlivé výrobky, ale také nadstandardní péči o zákazníka a servis. K němu patří např. dostupnost náhradních dílů i pro modely, které byly vyrobeny před 15 lety.

Výhradním dovozcem centrálních vysavačů Electrolux pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko je SMART-VAC, s.r.o. se sídlem Praze 10, Na Hroudě 3317. Ve zdejším klientském centru vám poškolení technici poradí s realizací systému centrálního vysávání, předvedou kompletní sortiment a seznámí vás s vývojem technologie vysávání od jejích počátků až po dnešní dobu.
15.06.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444