ČR NA VELETRHU CONECO 2006

27. mezinárodní veletrh stavebnictví CONECO, který se koná ve dnech 4. – 8. dubna 2006 v Bratislavě, byl znovu zařazen do seznamu českých oficiálních účastí na mezinárodních veletrzích a výstavách. Expozice 129 českých vystavovatelů obsadí na veletrhu výstavní plochu 3 523 m2. Prezentaci českých podnikatelských subjektů na veletrhu CONECO Bratislava zajišťuje společnost Incheba Praha spol. s r.o.

27. ročník mezinárodního veletrhu stavebnictví CONECO současně s 16. ročníkem mezinárodního veletrhu energetické efektivnosti a racionalizace RACIOENERGIA a 10. ročníkem mezinárodní výstavy klimatizace a vzduchotechniky CLIMATHERM pořádá společnost Incheba, a.s., ve Výstavním a kongresovém centru Incheba Bratislava. Nad veletrhem již tradičně převzalo záštitu Ministerstvo výstavby a regionálního rozvoje Slovenské republiky a Ministerstvo hospodářství SR. Za českou stranu záštitu nad oficiální účastí převzalo Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky. České firmy zúčastněné na veletrhu CONECO v rámci oficiální účasti mohou získat na svou prezentaci finanční příspěvek až do výše 100 % nákladů na pronájem čisté výstavní plochy.

Údaje o veletrhu CONECO-RACIOENERGIA-CLIMATHERM prokazují, že veletrh se řadí ve svém oboru k evropské špičce.  Téměř 210 000 návštěvníků v loňském roce zhlédlo expozice celkem 845 vystavujících firem. Čistá plocha, kterou veletržní areál poskytl vystavovatelům, činila 24 396 metrů čtverečních.

Součástí veletrhu je množství doprovodných akcí, připravených ve spolupráci s odbornými garanty – konference, semináře, přednášky, diskusní fóra, poradenská centra, firemní prezentace. Ze soutěží stojí za zmínku především soutěž o nejlepší projekt energetiky, Zlatá plaketa veletrhů CONECO a RACIOENERGIA, Top výrobek energetické hospodárnosti a samozřejmě Zlatý Leonardo, soutěž o nejkreativnější a  architektonicky nejlépe řešenou expozici. Připravují se i soutěže pro studenty a žáky.

 

Podrobné informace o oficiální účasti ČR i dalších ekonomických vztazích mezi Českou a Slovenskou republikou poskytne stánek Ministerstva průmyslu a obchodu v hale D 2, č. stánku 504.

30.03.2006
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444