CENTRAL GROUP zahájila další etapu prodeje ve Zličíně

Společnost CENTRAL GROUP zařadila v polovině ledna do nabídky již druhou etapu prodeje 80 bytů v moderním bytovém komplexu Metropole v Praze 5 – Zličíně. Po zahájení prodeje v září 2006 bylo prodáno za první dva měsíce v nabídce přes 30% bytů. Tato výjimečná lokalita nabídne přibližně 1 400 nových bytů a svou velikostí se zařadí na první místo v dosavadní výstavbě společnosti. Zájemci o nové bydlení mohou nyní využít mimořádných zaváděcích cen. Plánované dokončení prvních bytových domů je v prosinci 2008.

Lokalita Metropole ve Zličíně se nachází přímo u stanice metra B – Zličín a také přímo u velkého nákupního centra Metropole Zličín. Zde jsou k dispozici obchody, restaurace a multikino. Kromě toho jsou v okolí Tesco, Globus, Ikea a další. V blízkosti komplexu také leží mateřská a základní škola, sportoviště a samozřejmostí je zdravotnické zařízení. Rychlé spojení s centrem zajišťují kromě metra ústřední komunikace navazující ulicí Na Radosti na Plzeňskou nebo na Karlovarskou výpadovku. Stejně snadné je vyjet ven z města vzhledem k blízkému nájezdu na dálnici D5 anebo na městský okruh, který umožňuje výjezd ke všem důležitým výpadovkám, a v neposlední řadě i díky nedávnému prodloužení k letišti Ruzyně.

Tato lokalita je skvělým místem pro klidné a pohodlné bydlení. V nabídce jsou byty s dispozičním řešením 1+kk až 6+kk. Mimořádné zaváděcí ceny další etapy prodeje se pohybují od 1,2 milionu korun za byt 1+kk, a to včetně DPH a Luxusního provedení zahrnující například luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře. U všech nových bytů jsou v základní ceně zahrnuty také pokročilé datové rozvody pro vysokorychlostní internet, satelitní televizi a bezpečnostní systém. V lokalitě také bude zřízena centrální recepce a nonstop bezpečnostní služba.

Společnost CENTRAL GROUP nabízí nejširší možnosti financování bytů na českém trhu. K pořízení nového bydlení stačí nyní jen 5 % z ceny a zbývající část lze financovat z úvěru, nebo je možný odklad platby až na 12 měsíců po dokončení a předání bytu. Klienti si sami určují, jaké částky a kdy budou splácet. K pořízení nového bytu je možné také využít úvěrového programu pod názvem 5 % + SPLÁTKY. Tento program umožňuje uhradit po podpisu smlouvy jen 5 % ceny z vlastních zdrojů a na zbývající část čerpat zvýhodněný hypoteční úvěr. Klienti s vysokou bonitou mají možnost financovat celou cenu nového bytu z úvěru. Svým klientům vyřizuje CENTRAL GROUP hypoteční úvěry zdarma.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz
16.01.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444