Byty v Praze 8 mizí před očima

V těchto dnech máte jedinečnou šanci získat pro svou rodinu klidné a příjemné bydlení v jedné z nejatraktivnějších pražských lokalit. Od začátku března probíhá dlouho očekávaný prodej bytů v projektu Nové Chabry. Předchozí část projektu se rozdělila mezi nové obyvatele během několika týdnů. Nyní se byty z druhé etapy projektu prodávají ještě rychleji.

Developer Stargroup, stojící i za dalšími pražskými projekty (Kejřův Park nebo Kejřův mlýn, které jsou postaveny a zcela vyprodány), dokázal vybrat pro projekt zajímavou a atraktivní lokalitu a přitom udržet cenu na přijatelné úrovni. Architektonické řešení, které v Nových Chabrech vzniklo, získalo i prestižní ocenění Realitní projekt roku. Navíc dostanete mimořádné pohodlí – byty jsou stavěny tak, aby byly vhodné k normálnímu „žití“, nikoliv tak, aby se do bytového domu vešlo co nejvíce bytů (jak je v dnešní době zvykem).
Na Nových Chabrech je nejatraktivnější bezesporu lokalita. Oblíbená část Prahy 8, Dolní Chabry, díky skvělé dostupnosti, příjemnému prostředí a úplné občanské vybavenosti nabízí mimořádný obyvatelský komfort. Nové Chabry najdeme v samém centru Prahy, nedaleko stanice metra Kobylisy. Navíc tato lokalita harmonicky zapadá do současné zástavby, neboť přirozeně doplňuje půvabnou vilovou zástavbu a důmyslně ji rozvíjí.
Život v každém z právě nabízených bytů zpříjemňuje vlastní balkon nebo terasa a uzavřený vnitroblok s nádvořím. Dětem a jejich rodičům je v blízkém dosahu mateřská škola nebo centrální dětské hřiště. Za dvě minuty dojdete na zastávku MHD, cestování zpříjemňuje i nová cyklostezka.
Skrze svou lokalitu nabízí Nové Chabry klidné bydlení plné odpočinku, aniž by rezignovaly na snadno dostupnou, skvělou občanskou vybavenost. Za pouhých patnáct minut dojedete do centra metropole, během pěti minut jste z města venku po teplické dálnici.
Sečteno a podtrženo, chcete-li za výhodnou cenu příjemné bydlení v dobré lokalitě, neváhejte. Nové Chabry nabízí plnou občanskou vybavenost, snadnou dostupnost do centra města i na víkendové výlety mimo Prahu, příjemné prostředí a přátelskou atmosféru. K dispozici je posledních 80 bytů. A mizí rychle.

Vyberte si svůj na http://www.nove-chabry.cz.
02.04.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444