Byty v Praze 4: Projekt Liberty Building pokračuje

Projekt Liberty Building - Geosan Development

Projekt Liberty Building - Geosan Development

Vybíráte místo pro bydlení v Praze? Přejete si bydlet v blízkosti centra, ale zároveň se obáváte nepříjemného hluku velkoměsta? Zvolit si ideální lokalitu pro bydlení v metropoli není snadné. Představujeme projekt Liberty Building, který nabízí moderního bydlení, snadnou přístupnost za prací i kulturou a zároveň klidné místo pro život a relaxaci.

Na rozhraní Vršovic a Nuslí v Praze 4 vznikl unikátní developerský projekt, který vychází vstříc trendům moderního bydlení. Místo pro výstavbu bytů v této lokalitě bylo pečlivě vybíráno. Míst, která by umožňovala klidné bydlení bez zbytečného hluku velkoměsta a zároveň byla v blízkosti centra, je v Praze málo. O to více je projekt Liberty Building jedinečný.

Nové byty v Praze 4, které byly a jsou stavěny v rámci tohoto projektu, nabízejí pohodlné bydlení pro rodiny s dětmi i jednotlivce. Pokud se zároveň porozhlížíte po prostorách pro vaše podnikání, najdete je také v tomto developerském projektu. Liberty Building totiž nabízí i prostory pro kanceláře, sídla firem, ateliéry apod. Vše pro pohodlný a naplněný život tak můžete mít na jednom místě.
O výhodách Prahy 4
Praha 4 – Nusle patří k dlouhodobě vyhledávaným lokalitám pro bydlení. Toto místo je zasazeno do širšího centra Prahy. V jeho blízkosti Nuselské údolí a nedaleko také Vyšehrad, který však již náleží do obvodu Prahy 2.

Vzhledem k tomu, že je Praha 4 nedaleko centra, vyznačuje se výbornou dopravní dostupností. Do centra se dostanete během 10 minut! Využít můžete městskou hromadnou dopravu, stejně tak i vlastní automobil. V rámci výstavby Liberty Building se samozřejmě počítá i s dostatkem parkovacích míst. Ve volném čase se nabízí procházka v Havlíčkových, resp. Grébových sadech, na něž je z některých bytů úžasný výhled.

Ačkoli je výstavba Liberty Building nedaleko centra, jsou nové byty postaveny v klidném místě, aby obyvatele nerušil hluk velkoměsta. Po návratu z práce tedy můžete skutečně relaxovat, užívat si pohody, procházek nebo posezení na terasách s rodinou. 
Byty v Liberty Building
Úspěšný developerský projekt Liberty Building nabízí pohodlné bydlení ve velikostně optimálních bytech, které odpovídají požadavkům na moderní život. Celý projekt je rozdělen na dvě fáze. V první etapě již probíhá výstavba nových bytů a pro druhou etapu bylo vydáno stavební povolení. Byty v Praze 4 je možné přitom rezervovat a kupovat již nyní a ovlivnit tak jejich výslednou podobu (např. v oblasti výběru barvy apod.).

Projekt výstavby bytů Liberty Building se skládá ze dvou budov. Jedna je novostavba a druhá rekonstruovaná budova administrativní části bývalé továrny, která nabízí netypické prostory a byty s úžasně vysokými stropy. Právě rekonstruovaná budova nabídne zájemcům moderní a originální bydlení s perfektním výhledem do zeleně. Perlou projektu je dvoupatrový byt s velkou terasou, který bude mít nejlepší možný výhled do Grébových sadů a nabídne tak skutečně luxusní bydlení. 
Přijďte si byty prohlédnout
Slova jsou jen slova. Přijďte se přesvědčit, že realita může předčít vaše očekávání. Společnost Geosan Development, která stojí za projektem Liberty Building pravidelně pořádá dny otevřených dveří. Byty v Praze 4 si tak můžete nezávazně prohlédnout a udělat si představu o tom, zda jde o bydlení podle vašeho gusta. Dny otevřených dveří probíhají každou středu od půl jedné do půl šesté. Kvůli velkému zájmu je ale třeba si prohlídku dohodnout předem, a to na telefonní lince 800 213 215. Vstup na stavbu je možný pouze za doprovodu prodejce.

Dodejme jen, že více jak polovina bytů již našla svého majitele. V rámci první etapy je z celkového počtu 114 bytů volných pouhých 45! Vybírat je přitom možné z bytů různých velikostí a dispozic. Jednotlivci ocení menší bytové jednotky o velikosti 1+kk, rodiny s dětmi zase větší byty 3+kk nebo 4+kk.
08.04.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444