Byty Vítkov - domov opravdu v zeleni a opravdu v centru města byl zkolaudován

Ne, že by ve stovkách nových bytů v Praze nebylo z čeho vybírat. Ale zájemce o nový domov by se měl před tím, než se začte do nabídky, naučit číst mezi řádky. Pokud se jedná o projekt v klidu na okraji města, pravděpodobně bude dojíždět do centra hodinu. Nabízí-li prodejce „dynamické“ bydlení v centru dění, patrně bude jeho byt u hlavní silnice. 

Dalším, a snad největším klišé, které se většinou tak málo potkává s realitou, je slibovaná „příroda na dosah“. Onu přírodu často supluje pás náletových křovin, oddělujících dům od silnice, případně osamělý stoletý smrk, který hrozí zřícením při prvním větším větru.

Domy projektu Byty Vítkov jsme pro Vás postavili, jak už je z názvu patrno, hned naproti jednomu z nejkrásnějších parků metropole – Vítkovu.

Park Vítkov se svými téměř 15 ha je druhou největší pražskou parkovou plochou, která tvoří přirozenou hranici mezi Žižkovem a Karlínem. Můžete se procházet rozsáhlým systémem stezek po svazích kopce Vítkova. Zdolávat více než desetikilometrovou běžeckou stezku a projíždět navazující cyklostezkou lemovanou stříbrnými javory. Podívat se do Národního památníku na Vítkově, od kterého na Prahu shlíží Jan Žižka z největší jezdecké sochy v Evropě. Kousek od domu jsou menší obchůdky a komerční centra, dva plavecké bazény a saunový svět, tenisová hala, školky, školy, gymnázium Pražačka nebo oblíbené artové kino Aero. V plánu je výstavba kavárny s rozhlednou. Od bývalého žižkovského vinohradu je to jen tři zastávky tramvají do nákupního centra Flóra. Opačným směrem jste autem za necelou čtvrthodinu na Václavském náměstí.
Projekt Byty Vítkov - to je sedm desítek minimálně devadesátimetrových prostorných světlých designových bytů s terasami s výhledem do parku
S dispozicemi bytů si doslova vyhráli architekti skupiny Free Architects. Všechny byty mají ve standardním vybavení použité velmi kvalitní materiály a výrobky. Koupelny dodává německá firma Villeroy Boch včetně obkladů, dlažeb, umyvadel, sociálních zařízení i baterií. Dveře v různých provedeních jsou od firmy Sapelli. Dost času se strávilo nad výběrem dřevěných parket. Nakonec to vyhrál elegantní bělený dub s pokládkou „na stromeček“. Na terasy se dřevo nedávalo. Dřevolaminát toho venku vydrží mnohem více a nesrovnatelně lépe se udržuje. Fasádu tří rezidenčních domů pak navrhoval vítěz mnoha architektonických soutěží Ing. Arch. Tomáš Legner.
Koupě bytu je unikátní, radostný, ale také zodpovědný okamžik. „Nekupujte“ vizualizace a sliby. Přijďte se projít na Vítkov, prohlédnout si dům a inspirovat se vzorovým bytem. A pak můžete v jedné z mnoha restaurací a kavárniček v okolí nad skleničkou vína přemýšlet, kam dáte ve svém novém domově pracovní stůl, pelíšek pro psa, dětskou postýlku nebo rotoped.

Domluvte si návštěvu na telefonu 730 511 599 nebo zjistěte více informací na www.bytyvitkov.cz
08.12.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444