Byty Horova - pro soukromí a bezpečí rodiny

www.byty-horova.cz

www.byty-horova.cz

Většina bytových komplexů vzniká v okrajových částech měst a seskupují několik desítek nebo i více bytů. Společnost VARS development, a.s. se však snaží nabídnout něco jiného. Nejdůležitější podmínky k vytvoření spokojeného bydlení vidí v zachování soukromí a rychlé dopravní dostupnosti. 

Z tohoto důvodu vzniká projekt pouze o několika bytových jednotkách, v centru města, s jižní zahradou orientovanou do vnitrobloku a možností komfortního parkování. Protože soukromí majitelů je prioritou, firma investovala do kvalitních stavebních materiálů, které zaručují velmi dobrou akustickou i tepelnou izolaci.

Byty Horova - poloha a dostupnost
Pro projekt Byty Horova se podařilo najít unikátní parcelu, která přesně odpovídá představám o kvalitním bydlení. Nachází se na ulici Horova v Brně Žabovřeskách, tedy velmi blízko centra. To s sebou nese mnoho nesporných výhod: rychlá dostupnost mnoha zdravotnických a vzdělávacích zařízení (od MŠ až po VŠ), služeb, obchodů apod. Bytový dům se nachází pouze několik desítek metrů od tramvajové zastávky linek číslo 3 a 11, které vedou přímo do centra města. V docházkové vzdálenosti od bytového domu jsou zastávky i dalších významných autobusových, trolejbusových a tramvajových linek.
Je třeba zdůraznit, že nedaleko bytového domu lze navštívit hned několik turisticky atraktivních areálů, jako je např. přírodní koridor při řece Svratce a takzvané Žabovřeské louky, které se mají dále rozvíjet a stát se sportovně rekreačním centrem pro přiléhající městské části. V blízkosti jsou k dispozici tenisové kurty, vodní sporty, golfové odpaliště, kluziště a malebné cyklotrasy.
Přiblížení bytů
Cílem projektu je vytvářet bydlení, které by eliminovalo nezdravou míru sousedské anonymity a s tím spojenou  kriminalitu nebo pocit nebezpečí. Proto vznikl menší projekt o deseti bytech. Počet bytových jednotek se sice oproti dnešním standardům snížil, ale kvalita provedení bytů se zvýšila. Například nadstandardní izolace bytů výrazně zkvalitňuje životní prostor. Byty jsou vybaveny izolačními okny s trojskly a venkovními žaluziemi, které taktéž pomáhají moderovat vnitřní prostředí bytu.

Ruku v ruce s kvalitní izolací jde systém rekuperace. Ten výrazně snižuje náklady na topení a zvyšuje kvalitu vzduchu v místnostech. Nadstandardní materiály byly voleny i při výběru podlah, dveří a zařizovacích předmětů do koupelen. V interiérech bytů se klade důraz na detail, ať už mluvíme o elegantních zásuvkách nebo o vysoké kvalitě řemeslného provedení obkladů. To souvisí i s kvalitní dispozicí, která zohledňuje potřeby každodenního života (výklenky pro pračku, předpoklad úložných prostor, atd.)

V současné době je k prodeji poslední volný byt. Dále společnost VARS development, a.s. nabízí  k pronájmu komerční prostor v 1NP, který je dobře viditelný a přístupný z ulice.

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky www.byty-horova.cz.
O společnosti
Projekt „Byty Horova“ byl dokončen v září roku 2013. Jedná se o první developerský projekt nově vzniklé firmy VARS development, a.s. Ve stavbě vidí firma úspěch, na který hodlá v budoucnu navázat dalšími projekty podobného charakteru. Společnost VARS development, a.s. si zakládá na důvěře, spolehlivosti ve věcech finančních a zákazníkům garantuje korektní jednání.
08.01.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444