Bytový areál Nový Park Písnice přitahuje

Ekospol a.s. prodal více než 20 % bytů již v prvním měsíci prodeje nového developerského projektu NOVÝ PARK PÍSNICE. Vzhledem k nebývalému zájmu o byty v tomto projektu je nejvyšší čas zajímat se, zda je ve vilové čtvrti v přírodním parku ještě k dispozici některý z bytů, který byste si přáli.

K bytům v přízemí jsou připraveny předzahrádky ZDARMA. Všechny byty mají vysoké standardní vybavení v základní ceně a jsou nabízeny za cenu od 1.200.000,- Kč včetně 5% DPH. Kromě příznivé ceny je výhodou tohoto projektu také to, že se nacházejí v oblasti s největší zalesněnou plochou v Praze. Relaxovat a odpočívat budou moci klienti rovněž v parku ve středu areálu. Předností této lokality je vedle velkého množství zeleně i plánovaná stanice metra cca 500 metrů od bytového areálu. Projekt NOVÝ PARK PÍSNICE tvoří 184 bytů ve čtyřech 2-3 patrových viladomech s obytným podkrovím. Výborná je i občanská vybavenost a dostupnost do centra Prahy. Dopravně snadno dostupné jsou i moderní nákupní a zábavní centra (Centrum Chodov a Průhonice-Čestlice). K většině bytů je sklípek ZDARMA. Všechny bytové projekty Ekospolu bývají vyprodány ještě před kolaudací, proto neváhejte, kontaktujte nás a rezervujte si svůj byt ještě dnes.
Další z projektů společnosti, bytový areál PATRIA Letňany  je tvořen dvěma viladomy s atypicky architektonickým řešením střech. Výborná občanská vybavenost a současně klidné rezidenční prostředí přinesou klientům bydlení v evropském standardu. Velikou předností bytového areálu Patria Letňany je, že v roce 2007/2008 bude dokončeno metro "C" jen cca 800 metrů od tohoto projektu. To zaručí spojení s centrem Prahy do sedmi minut. Byty Patria Letňany jsou téměř vyprodány ještě před započetím stavebních prací. Pro koupi v tomto projektu máte zřejmě poslední šanci, zbývají totiž POSLEDNÍ 3 volné byty.
Ekospol a.s. nabízí klientům nejlevnější byty evropské kvality. Přidá - li se k tomu atraktivní lokalita v blízkosti lesoparku a Hostivařské přehrady, každému se vybaví Bytový areál Boloňská. V současné době, kdy je trh nasycen novými byty v Praze, je to bezesporu výjimečný projekt. Z celkového počtu 276 bytů již bylo prodáno více než 95 % bytů a to celý rok před dokončením stavby. Klienti zde oceňují nejen vynikající lokalitu, ale také výhodnou cenu bytů začínající na 26.000,- Kč/m2 a garážových stání v ceně od 55.000,- Kč. Ekospol nabízí jako bonus pro všechny majitele bytů sklípek v hodnotě 60.000,- Kč ZDARMA. Všechny informace a možnost rezervace bytů najdete na webových stránkách společnosti Ekospol a.s. www.ekospol.cz
17.07.2006 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444