Bydlínkovy prázdninové statusy

I když si skřítek Bydlínek v létě vyrazil na dovolenou po české krajině, nezapomněl posbírat zajímavé tipy, na které by vás rád upozornil ve svém článku. 

  • V redakci mí kolegové nezahálejí. Spustili nový seriál, který bude informovat o trendech a novinkách v oblasti moderní technologie. V posledním článku jsem se například dozvěděl, co je zapotřebí udělat pro dobrou akustiku. Přemýšlím, že konečně vyměním své staré “šumítko” za něco poněkud modernějšího.
  • Moje kolegyně Markéta odcestovala do Ameriky. Na redakci však pamatuje, a proto nám o všech zážitcích píše do svého blogu. Chtěli byste se podívat do USA? Já určitě, jsem nadšený z nádherné přírody Národního parku Yellowstone.
  • Mám rád fotografie před a po rekonstrukci. Vždycky žasnu, co šikovní architekti dokážou vymyslet. V seriálu Realizace představujeme ty nejzajímavější projekty českých i zahraničních architektů. Pokud se i vám povedla nějaká rekonstrukce, kterou byste se mi chtěli pochlubit, napište mi na adresu: redakce@bydleni.cz.
  • Nikdy jsem si nemyslel, že si oblíbím facebook. Ale po tom, co mi kolegové vysvětlili, že mi tak neunikne žádný nový článek nebo soutěž, nemůžu si ho vynachválit. A co vy? Také nás sledujete na facebooku?  
Už jste listovali mou kuchařkou? Sbírám povedené recepty od kolegů a čtenářů a budu rád, když mi i vy pošlete váš oblíbený recept. 
Užívejte léta.
14.08.2014 | Bydlínek

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444