Bydlete ve vlastním rodinném domě

Snem mnoha českých rodin je bydlení ve vlastním rodinném domě, v přírodě, se zahrádkou, terasou i bazénem. Pro splnění takového snu každý člen rodiny musí investovat mnoho duševní i fyzické energie. Stavba vlastního domu je procesem, který začíná u inspirace, diskuse nad projektem, výběrem stavebního materiálu, partnerů a končí slavnostním nastěhováním. Tento proces lze usnadnit a stavbu vlastního rodinného domu maximálně zpřístupnit.

Unikátní partnerství
Čtyři společnosti, Wienerberger cihlářský průmysl, a.s., TONDACH Česká republika s.r.o., Schiedel, s.r.o. a Mountfield, a.s., se spojily, uzavřely unikátní partnerství a připravily pro vás Poukaz na dům, jedinečný slevový poukaz na stavební materiál pro stavbu vašeho 
vysněného rodinného domu i s bazénem.
 

Poukaz na dům 
Poukaz na dům vám garantuje exkluzivní podmínky při nákupu keramického zdicího  
systému Porotherm, komínového systému Schiedel, pálené střešní krytiny Tondach a 
zapuštěného bazénu Mountfield.
 
Jaké podmínky garantujeme?
Systém Porotherm je pro vás připraven se slevou až 52 %, Tondach nabízí na vybranou  
střešní krytinu až 40% slevy, komínový systém Schiedel získáte se slevou 33 % a společnost Moutfield garantuje slevu na vybrané bazény až 65 %. 
 
Kompletní keramický systém Porotherm společnosti Wienerberger zahrnuje cihelné zdivo, překlady a keramické stropy. Pod značkou Tondach najdete pálené střešní tašky a Schiedel doplňuje materiál hrubé stavby rodinného domu o kompletní komínový systém. Na závěr 
postavíte a v létě se odměníte příjemným koupáním ve vlastním bazénu od Mountfieldu.
 

Jak získat Poukaz na dům
K získání Poukazu na dům vedou dva jednoduché kroky. Registrace na stránkách www.poukaznadum.cz a zaslání projektové dokumentace ke zpracování bezplatné cenové nabídky na míru. Projektová dokumentace není nutná pro zpracování cenové nabídky na bazény, zde stačí jen registrace. 

 
Po registraci obdržíte Poukaz na dům ve formátu pdf na vámi uvedený email a během tří pracovních dnů vás budou kontaktovat operátorky zákaznického servisu. Zajistí bezplatné zpracování cenové nabídky na základě zaslané projektové dokumentace a pomohou vám s uplatněním poukazu u výrobců, u partnerů výrobců nebo ve vybraných prodejnách stavebnin. 
 
Poukaz na dům je určen pro stavbu rodinného domu a bazénu na území České republiky s objednáním do data určeného na poukazu. Právě nyní si tedy můžete svůj sen o bydlení splnit mnohem snadněji. Využijte Poukaz na dům a v brzké době se budete těšit z vysněného domu i s bazénem.
28.08.2013
  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444