Bydlení v přírodě, a přitom centru Prahy na dosah

Láká vás kvalitní bydlení v ideální blízkosti přírody, ale nechcete se vzdávat komfortu a příležitostí, které nabízí život ve městě? Pak právě pro vás vyrůstá rezidenční komplex top’rezidence v Praze 6 - Dejvicích. Spojuje tři hlavní požadavky, které moderní lidé od bydlení vyžadují: kontakt s přírodou, designové vybavení a blízkost městu.

Lokalita na prvním místě

V krásné lokalitě Prahy 6 - Dejvicích, v těsném sousedství Tiché Šárky a Jenerálky byla právě dokončena hrubá stavba luxusního obytného  komplexu top’rezidence . Nabídne 50 rodinných domů v nízkoenergetickém standardu z dílny architektonického ateliéru Šafer Hájek architekti.

top’rezidence je zasazena do zelení protkaného Šáreckého údolí, které nabízí možnost dlouhých procházek nebo cykloturistiky, na své si však přijdou i milovníci lezení po skalách či koupání. Nespornou výhodou je blízkost obchodů, služeb a všeho ostatního, co moderní městský člověk potřebuje k životu. Ke stanici metra Bořislavka je to autem 5 minut, cesta na Dejvické náměstí nezabere více než 15 minut. Na dohled rezidence je pak stanice autobusu, v sousedství se nachází mezinárodní Montessori školka, v blízkosti je International School of Prague a na letiště Václava Havla je to 8 kilometrů.

Komplex top’rezidence bude zahrnovat i potřebné služby, které ulehčí a zpříjemní život jeho obyvatelům, jako jsou například úklid, čištění oděvů nebo přebírání pošty a mnohé další. Díky recepci s ostrahou v režimu 24/7 u vstupu do areálu se rezidenti budou moci spolehnout na zajištění bezpečnosti svých rodin.

 
Každý sám, přesto spolu 

Uzavřený komplex obklopený ze všech stran zelení Šáreckého údolí nabídne svým obyvatelům nejen mimořádné soukromí, ale i možnost setkávání s ostatními rezidenty. Developer a autoři by rádi do luxusního areálu přenesli „sousedskou“ atmosféru známou z Vinohrad či Žižkova. Proto se kromě soukromých zahrad mohou obyvatelé setkávat ve společném parku, klubovně nebo na dětském hřišti. 
 
„Věříme, že aktivní část rezidentů využije společných prostor klubovny ke společenským akcím a rychlejšímu seznámení se sousedy. A ti opatrnější se určitě později přidají. V klubovně mohou pořádat například oslavy narozenin, dětské dny anebo „jen“ společně v TV sledovat sportovní utkání, případně si zde maminky navzájem pohlídají děti,“ říká Otto Koval ze společnosti KKCG REAL ESTATE, která je developerem projektu.

Interiéry: design a praktičnost v duchu moderního bydlení

Každý rodinný dům je vystavěn jako třípodlažní. Nabízí podlahovou plochu od 176 do 299 m2 s dvojgaráží a předzahrádkou. Zájemci o bydlení mají na výběr z více variant dispozičních řešení, avšak jen do určité fáze výstavby. Vnitřní uspořádání domů je ale natolik praktické, že i ty nejmenší domy mají čtyři ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě koupelny a prostor pro saunu.

„Kvalita a variabilita dispozičního uspořádání a vybavení interiéru je v top’rezidenci na prvním místě. Proto spolupracujeme se známými architekty a designéry ze studia OLGOJ CHORCHOJ, kteří pro rodinné domy navrhli výjimečné prostory ve standardu TOP a PREMIUM,“ vysvětluje záměr developera Otto Koval.

Co nejmenší náklady na provoz

Rodinné domy jsou vystavěny v nízkoenergetickém standardu, polovina z nich je dokonce pasivní. Jejich provoz tak bude vyžadovat minimální provozní náklady. 
 
„Naším cílem nebylo dosáhnout pasivity za každou cenu, vycházíme z daností pozemku a respektujeme i orientaci domů vůči světovým stranám. Proto jsou pasivní domy v řadách směřující od severu k jihu. Pasivity, případně nízkoenergetičnosti dosahujeme standardními cestami. Řízeným větráním s rekuperací vzduchu, kvalitní tepelnou izolací nejen u obvodových stěn, ale také střechy a podlah a podobně. Nechtěli jsme jít za hranu jistého komfortu, bylo pro nás důležité, aby vzniklo především uživatelsky přívětivé bydlení,“ vysvětluje Pavel Šafer.
bydlinek

Chci to vidět na vlastní oči
Nedokážete si představit bydlení, které skloubí požadavky na přírodní prostředí, designové vybavení, moderní architekturu i blízkost centru města? V rámci rezidenčního komplexu bude v roce 2016 zařízen ukázkový vzorový dům, kde si zájemci o rodinné domy budou moci všemi smysly ozkoušet bydlení v top’rezidenci. Přijďte si bydlení prohlédnout na vlastní oči a udělejte si vlastní představu o tom, jaké benefity tato lokalita a projekt nabízí.

Více informací hledejte na: www.top-rezidence.cz
projekt KKCG Real Estate
03.11.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444