Bydlení na dobré adrese - Průhonická brána

Hledáte nové bydlení v zeleni a přírodě, přesto však na dosah veškerých vymožeností moderní doby? Právě to a ještě mnohem více můžete nalézt nedaleko jihovýchodního okraje Prahy, kde přímo u Průhonické obory vyrostl nový bytový dům skrývající v sobě pouze 22 bytových jednotek.

 

Tento projekt nabízený společností Bemett, s.r.o., byl koncipován jako rezidenční bydlení s výhledy do zeleně. V současné době je dům dokončen, zkolaudován a dvacet jeho bytů je již obýváno novými vlastníky. Na své nové majitele tedy  čekají pouze dva poslední byty 2+kk (69 m2) a 3+kk (88 m2). Atraktivní budou především pro zájemce, toužících po světlém, slunném bydlení, které dodává na energii a dobré náladě. Každý z nabízených bytů je nádherně prosvětlen, a to díky velkým francouzským oknům, které jsou ve všech pokojích. Z obývacího pokoje vede okno přímo na balkón, odkud se obyvatelům bytu naskytne jedinečný pohled na obec Průhonice, a především na její dominantu, kterou je věž zdejšího zámku.

 

Ke každému z bytů patří také sklep v 1.NP a parkovací stání před domem. Aby bylo zachováno soukromí a klid obyvatel bytů, je celý dům od okolí oddělen velice nápaditě architektonicky řešenou zdí, která je tvořena kameny, dřevem a sklem. Díky použitým materiálům působí velice lehkým a vzdušným dojmem a plynule navazuje na původní kamennou zeď Průhonického parku.
 
Samotné místo je jako stvořené k procházkám a projížďkám na kole. Místní obora nabízí krásná a romantická zákoutí, naopak v botanické zahradě, která je součástí areálu zámku, se setkáte s nádhernou flórou, a to v jakémkoliv ročním období. Své potomky tak mohou obyvatelé vychovávat v klidném a bezpečném prostředí, daleko od hluku a smogu velkoměsta. Milovníkům sportu Průhonice mohou nabídnout širokou škálu takřka všech sportovišť. Naopak na nákupy a za zábavou lze vyrazit buď do nedaleké nákupní zóny Čestlice, nebo do blízkého obchodního centra Chodov.   

02.04.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444